Slik silketrykk glass

Slik silketrykk glassScreening på glass er tidkrevende, men kan til slutt forvandle vanlig glass varer i unike kunstverk. Utvikling av en design-ordningen er den lette delen, perfeksjonere teknikken din vil bare skje med praksis. Det er mange måter å oppnå varierende effekter når screening på glass objekt inkludert frost, og multi lagdeling effekter

Du trenger:. .
Etsing krem eller balsam overflaten, og kontakt papir Mobiltelefonieller tegning væske, blokkering væske, og silkscreening ramme.
svamp.
liten pensel til å skalere med omfanget av design.
sharpie.
glass maling.


en.
Opprett et konsept, få et bilde enten tegnes eller skrives ut, jo enklere jo bedre. Dette kan gjøres i svart og hvitt som det vil bare fungere som en slags mal.
To.
Du må lage en sjablong av designen. Hvis det kommer til å bli flere lag, må hvert lag ved å gi den en utpekt kontrast nivå. For eksempel en grå skala bilde blir gjort om til en trelags sjablong vil ha en sjablong for svarte området, en for medium grå, og en annen for det letteste tonene. * Å ha en lett bue vil gjøre dette lettere.
Tre.
Hvis du arbeider med et flatt panel av glass du kan bruke den tradisjonelle rammen, og strukket silke metode. Dette vil bare fungere med maling som ikke krever noen bonding eller texturing forutsetninger, for eksempel glass beis. Ved å bruke et silketrykk utskriften ikke vil være like holdbar som andre metoder, men du må rammen til gjenbruk.
-Place du bilde under skjermen silke ned og spore linje i hvert lag med en pensel og tegning væske utfylling noen positiv plass. Det er der malingen vil bli overført til glassrute.
-Når dette tørker med en nal fylle noen negativ rom med blokkering væske, når dette er tørt skyll med varmt vann. Dette vil vaske bort tegningen væske slik at du med den ferdige skjermen.
Fire.
* Hvis varen du skriver ut på vil bli utsatt for vær og vind, inkludert oppvaskmaskin du trenger å gjøre din sjablonger på kontakten papir. Dette kan gjøres ved å trekke eller bruke en Gocco Machine. Gocco maskiner finnes på www. ebay. com for ca $ 30. Det vil overføre et bilde ved hjelp av bilde emulsjon.
-Når har overført et bilde til kontakten klipt ut noen positiv plass med en Exacto eller noen kniv med en fin spiss.
-Gjenta dette trinnet for hvert lag av sjablongen din.
Rengjør overflaten du skal skrive på, vil alle glass renere nok.
fem.
Hvis du ønsker en frostet effekt du vil etsing krem, som du finner på noe håndverk butikken. Denne teknikken fungerer bare med et enkelt lag sjablong. Bruk hansker i løpet av dette trinnet siden etsing krem er surt nok til å irritere huden.
-Påfør kontakten papir og sørge for at alle kantene er helt levd opp til glasset. Gjør du det effektivt vil gi deg rene linjer.
-Bruke en svamp gjelder den etsende kremen til glass over området der kontakten papiret er plassert.
-Se spesifikasjonene på pakkene for å vite hvor lenge å la krem på. Når du er klar skyll av med varmt vann og fjerne kontakten papiret.
6.
For multi-lag sjablonger bruke en overflate balsam som vil fungere som et bindemiddel for maling. Denne kan også kjøpes i en kunst håndverk butikken.
-Bruk dine sjablong igjen gjør at ingen kanter er hevet, bare glatte dem ut.
-Bruk glassoverflaten conditioner følge instruksjonene på emballasje.
-Paint hvert lag en av gangen når den forrige har tørket. Dette vil best gjøres med en svamp eller pensel
7.
Go skryte av det til alle vennene dine!

Tips og advarsler


 • En silke screening ramme har den ekstra fordelen av å arbeide på ulike underlag, selv om kontakten papiret vil gi deg et bredere spekter av medier.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage en hjemmelaget lyskasse
 • hvordan å tegne hunden poter
 • hvordan å tegne nautiske stjerner
 • hvordan å forberede et lerret for maleri
 • hvordan å fotografere refleksjoner i sort / hvitt fotografi
 • hvordan å trekke en wheeping piletre tre
 • hvordan å lage et bursdagskort med Inkscape, den gratis, åpen kildekode Adobe Illustrator-alternativ program
 • hvordan finne hjelp til å lære å tegne
 • hvordan å lage glitter påske egg
 • hvordan du har det gøy i Las Vegas for gratis eller svært billig
 •