typer fotografer

typer fotograferEn stor fotograf kan være i stand til å ta et godt bilde av noe, men nesten hver profesjonell fotograf har en spesialitet. Som spesialitet kan variere fra familie portretter til bilder av god mat, og hver type fotografi har sin egen spesielle utfordringer. Her er en kort introduksjon til fem typer fotografer

Portrett

portrett fotografer ofte arbeide fra et studio. De er spesialister på individ og familie portretter, som ofte er tatt i forbindelse med en spesiell hendelse, for eksempel en eksamen eller fødsel, eller for feriebildene. Mange portrett fotografer har også favoritt nettsteder hvor de liker å ta portrettopptak, og mange vil også imøtekomme dem å ha et bilde session i familiens hjem eller favorittsted.

Fashion

Fashion fotografer jobber i moteindustrien, som inkluderer moteshow og motemagasiner, samt industri publikasjoner for hår og makeup design. Motefotografer kan også spesialister i bilder for filmen og /eller musikk bransjen, de ville ta bilder for albumcovere, band publisitet, og relaterte publikasjoner

Bryllup

Wedding fotografer arbeider på stedet ved bryllupet stedet. . De kan ta bilder bare under vielsen, men mange bryllupsfotografer tilbyr pakker som tilbyr engasjement foto økter samt bilder tatt under bryllupet seremoni og mottakelse. Det er viktig å finne et bryllup fotograf med en stil som passer stilen på bryllupet, noen fotografer er veldig tradisjonelle, andre har en mer moderne, photojournalistic tilnærming.

Action /Events

Action fotografer dekke alt fra sport til innsettelser, og mange action /events fotografer vil finne deres mest lukrative forretninger i aviser og magasiner. De fleste action /event fotografer vil spesialisere seg i et bestemt område: sport, kanskje, eller politiske hendelser eller menneskelige forhold. Mange hendelser fotografer vil ende opp med reiser fotografering oppgaver som kan ta dem rundt sin region eller hele verden.

Mat /Objekter

Mat fotografer tar bilder av mat til bruk i magasiner, nettsider og kokebøker. Objekt fotografer gjøre det samme med som ikke er matvarer elementer, styling og fotografere dem for kataloger, magasiner, markedsføring publikasjoner og andre metoder for reklame. Mat fotografering kan være en av de mest utfordrende fotografiske bestrebelser, både i å fange et bilde av mat skal vises både frisk og tiltalende, og i å bryte inn i virksomheten av mat fotografering. Det kan imidlertid også være svært lukrativt hvis fotografen er i stand til å få kontrakter med populær mat publikasjoner.

Andre artikkelen

 • hvordan å beskjære et bilde med digital zoom
 • hvordan å male et klart blomstervase
 • hvordan å lage en unik scrapbook?
 • hvordan plassere en design for glass maling
 • hvordan finne gratis sculpey prosjekter og informasjon
 • hvordan å tegne eksotiske biler
 • hvordan du oppretter en netteikneseriar
 • hvordan choosetattoo design
 • hvordan hånden male møbler
 • hvordan å tegne dyr på totem stolper
 •