hvordan du kan lage din egen lerret kunst

hvordan du kan lage din egen lerret kunstEn flott måte å personliggjøre din plass med kunst, og hva bedre måte å få en rimelig aksent inn på rommet ditt enn å gjøre det selv

trenger Du:!
Canvas (es)
. Paint.
Sjablonger.
Fotografier.
Avis eller annet utskriftsmateriale.
Lim eller decoupage medium.
Fant gjenstander.


en.
Maleriet er den mest opplagte bruken for lerret. Maling kan være en avslappende måte å uttrykke dine følelser eller bare eksperimentere med rå talent. Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, er alt du trenger inspirasjon til å lede pensel. Hvis du ikke er, men du kan sikkert fake det! Prøv splattering forskjellige farger på lerretet a-la Jackson Pollack, eller vann-ned maling og drible farger på en vertikal lerret og la dem dryppe ned, lage interessante mønstre som de går. Du kan også lage en grafisk pop-art uttalelse ved å male ulike fargede linjer eller andre former over lerretet. Eller prøv hva Da-Daists ville gjøre og dyppe penselen i malingen, lukk øynene, og la børsten guide deg uansett hvor det vil gå.
to.
En dristig, grafisk, og ganske enkel måte å lage et kunstverk på lerret er å bruke sjablonger. Dekk lerretet i en bakgrunn maling farge og la det tørke, deretter bruke en sjablong og fylle det inn med en kontrasterende farge. Du kan også gjøre en gruppering av flere lerreter og bruke de samme fargene med forskjellige sjablonger på hver brikke. Eller bli inspirert av Andy Warhol og gjenta det samme bildet om og om igjen i forskjellige fargepaletter.
Tre.
Collage er en annen enkel måte å lage et interessant stykke kunst. Du kan bruke maling og ulike medier, for eksempel avisutklipp og fotografier til lag over hverandre og skaper dybde. Prøv leter etter sitater som inspirerer deg på trykk, og søke etter en svart /hvitt bilde eller to som koordinere med sitat dine. For eksempel "En rose av andre navn . . . " (Shakespeare) med et nærbilde av blader på en rose. Maling lerretet i en dristig bakgrunnsfarge, la det tørke, deretter bruker fotografiet med lim eller decoupage medium. Når det er tørt, bruke sitatet eller avisutklipp over eller rundt bildet. Du kan gjøre flere sitater for en funkier titt.
Fire.
"Found kunst" er en kreativ bestrebe som kan presenteres på lerret. Fant kunst er i utgangspunktet å lage kunst ut av dagligdagse ting, som en skrue eller noen skiver, biter av knust glass, osv. Tenk på de makaroni bildene du gjort for dine foreldre i barnehagen. Fant tvinger deg til å finne skjønnheten i det hverdagslige. Se deg rundt for interessante elementer, så mange du vil, og lim dem inn på malt bakgrunn. Du kan gruppere mange liker ting sammen på en lerret og lage forskjellige figurer med brikker, eller bare spre dem rundt på måfå. Uansett hva du gjør med det du finner, er det sikkert å være interessant og unikt.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe en familie skjold
 • hvordan å ta kule, kunstneriske og unike fotografier som er minneverdig?
 • hvordan du har det gøy i Las Vegas for gratis eller svært billig
 • hvordan å bygge en kunst staffeli
 • hvordan gjøre gratis flyers hjemme
 • hvordan å lage refleksjoner i bildene ...
 • hvordan å tegne slektstreet med tre grener i photoshop
 • Hvordan vite om et molekyl er bøyd
 • hvordan du kan designe dine egne bakgrunnsbilder
 • hvordan tjene penger på å selge kort online
 •