hvordan å forberede et lerret for maleri

hvordan å forberede et lerret for maleriStore mestere som Vermeer, Botticelli og Rembrandt behandlet sine maleri materialer og forsyninger med ærefrykt fordi råvarer for å lage maling, pensler og lerret var så vanskelig å skaffe. En av måtene de gjorde visse sin arv av kunstverk stått testen av tid var å forsegle sin klut lerret flater med en primer som heter gesso. Til å befeste lerretet så det vil stå opp mot lag med oljer og løsemidler, følg de enkle instruksjonene i denne artikkelen før du starter ditt første-eller neste-maleri. Priming er fortsatt den eneste måten å sikre at kunsten forblir uberørte i flere tiår framover, og arbeidet ditt fortjener ikke mindre

Du trenger:. .
GessoPlastic cupPlastic spoonGesso brushCanvasSandpaper


1.
Forbered et arbeidsområde ved å legge ned drop duker eller aviser på et bord, eller stå i ubehandlet lerret, som kan være fabrikkert av noen tett vevd bomull eller lin tråder, på et staffeli å gjøre jobben.

to.
Shake gesso grundig for å være sikker på det er ingen separasjon av innholdet, og hell ca en kopp av primer i en papir kopp eller krukke, gav rom for litt vann. Les instruksjonene på gesso du har kjøpt for gesso-til-vann miksing anbefalinger. Hvis du finner ingen, begrense blanding ikke mer enn én del vann til to deler av gesso. Bland med en plast skje til gesso er tynnet til riktig konsistens
tre.
Dip din gesso penselen i et glass med vann for å myke bust, og deretter mette børsten med primer , er forsiktig med å bruke agent til lerretet jevnt slik at ingen klumper eller ujevnheter form.
fire.
Hold deg til en pensel retning som du prime lerretet. Fortsett å fjerne overflødig gesso fra pensel som du går å holde slag konsekvent. Ikke stopp på lerretet kantene. Gesso brukes til å forsegle og beskytte overflaten, så dekker sidene av lerretet, også.
Fem.
Påse hver tomme av lerretet er jevnt dekket med Gesso, men arbeider raskt for å unngå at et område på lerretet absorbere agent mens resten forblir fuktig.
6.
La lerret å tørke minst en time. Mens du venter, rengjøre gesso pensler med såpe og vann, så ingen av agent er igjen å svekke bust. Hvis gesso er tillatt å tørke, vil du ikke kunne bruke børsten igjen.
7.
Bruk et ark med ultra-fint sandpapir for å avgrense overflaten. Fingrene dine vil være i stand til å fortelle når hele lerretet er glatt å ta på. Støv vekk tørket gesso rester med en myk klut eller børste.
8.
Legg til et ekstra lag med gesso ved å gjenta trinn tre til fem. Denne gangen bruker børsten til å legge ned slag i motsatt retning. Noen artister liker å gjenta dette trinnet for tredje gang for å oppnå tekstur og beskyttelsesnivå de søker.

Tips og advarsler


 • Hvis du starter fra bunnen av, må du strekke lerretet over fire blindrammer før du kan fylle det fordi gesso tørker rock hard og fryser formen på lerretet. Eksperimenter med den gammeldagse metoden med å utarbeide et lerret hvis du har tid og interesse. Dette krever søknad dimensjonering å forsegle lerretet etterfulgt av en anvendelse av animalsk lim. Deretter et lag med gesso (laget ved å blande olje, kritt og en perm som lim) er satt ned som ovenfor.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage tekstur i et abstrakt maleri
 • hvordan å tegne dyr på totem stolper
 • lage en staffeli
 • hvordan du velger maling til et rom
 • hvordan å tegne et portrett av et bilde
 • Hvordan forberede en håndverket show
 • hvordan tilbringe en freelance artist en hverdag?
 • hvordan å trekke baby Tweety Bird
 • hvordan å bygge en tatovering lyskasse
 • hvordan rastorbate
 •