hvordan å skyte paparazzi bilder

hvordan å skyte paparazzi bilderPaparazzi er den som katapult folk som Paris Hilton og Britney Spears i søkelyset. Bra trykk eller dårlig trykk til side, er det ikke benektes at populariteten av kjendis-mettet magasiner og blogger florerer på internett. Mange ville lyve hvis vi hevdet å aldri har sett E! Nyheter eller bladde gjennom US Weekly i dagligvarehandelen kassa linjen. Paparazzi bilder er tog vrak-du trenger ikke nødvendigvis vil at de skal skje, men du kan ikke unngå å ta en titt. Lær hvordan å skyte paparazzi bilder for å tjene litt penger og få arbeidet kjennetegnet.

Du trenger:
En profesjonell kamera


en
Først, gjøre noen undersøkelser. . . Finn ut hvilke kjendiser og pop kultur magasiner eksisterer og hvilke som betaler paparazzi mest. Lær hvor du skal gå for å få bildene publisert og pro's og con's of online og print plattformer. Jo mer du vet, jo bedre sjanse har du til å gjøre store penger.
To.
Utsetting en Hollywood-hot spot kjent for kjendiser. Nattklubber i LA, Rodeo Drive, Beverly Hills Hotel og Paramount Studios er alle anstendig valg. Vær på utkikk etter limousiner, livvakter, en sverm av svarte jakker og folkemengder. Overalt hvor du ser disse, kan en kjendis være midt i gruppen.
Tre.
Vær slipemiddel, men respektfull. Kjendiser er mye mer sannsynlig å gi deg noen kamera tid hvis du respekterer deres grenser og deres barn. Kjendiser hater paparazzi at fotografiet barna sine slik huske som vil hjelpe deg ut. Gå etter kjendiser som er shopping av seg selv eller ta tak litt yoghurt på Pinkberry. Din oppgave som paparazzi er å fange dem i rammer som er salgbar.
fire.
Kjør med pakken, men ikke bli for klengete. Ja, paparazzi tendens til å holde sammen i huddles, jage etter at Britney uansett hvor hun går. Men for å få den "penger shot," du må være den eneste fotografen i en gitt situasjon. Få utenfor allfarvei, og dra ut på egen hånd. Gjør din Hollywood runder med deg selv. Den måten, hvis Gwyneth stopper i en Starbucks, kan du være den eneste som snaps et skudd på henne.
Fem.
Shoot sjokkerende bilder. Virkelig gå for scenarier som vil selge. Celeb par holder hender, kamper mellom berømte venner, og divaer gjøre dagligdagse oppgaver som å stoppe på rengjøringsmidler vil selge. Magasiner er kløe for muligheten til å publisere bilder av Brad og Angelina duking den ut. Men de er like sannsynlig å publisere et bilde av Mary Kate Olsen jogging i Central Park. Bilder som humanize celebs er en varm vare.
6.
Hvis du ønsker å selge en historie av en stor kjendis mystiske vektøkning, vet hvordan de skal skyte på lite flatterende vinkler. Ved å skyte en celeb som ikke poserer, kan pounds og pounds legges til bildet uten å noen gang kommer i nærheten av Photoshop.
7.
Gå for baby bump. Ingenting er varmere i Hollywood i dag enn den beryktede baby bump. Alle elsker en gravid kvinne og en gravid feire er gull. Respekter hennes privatliv og grenser, men tar et bilde av en berømt mamma-å-være kan hente inn store penger.

Tips og advarsler


 • Vær trygg. Mange kjendiser vil piske opp på paparazzi hvis de føler seg truet eller mishandlet. Respekt, respekt, respekt, men få pengene skutt.
 • aldri nærme seg en kjendis som har gjort det klart at de misliker trykk oppmerksomhet. Du er bedre venn med en presse-sulten dyktighet som frøken Paris Hilton.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre enkaustisk voks samlekort
 • hvordan å lage en origami orkidé
 • hvordan du bruker utsmykkede gull bilderammer
 • hvordan å bruke lim i skjerm-utskrift en t-skjorte
 • hvordan å sette sammen et glass maleri
 • hvor å endre en enkaustisk voks maleri
 • hvordan du bruker en pekepenn i enkaustisk maleri
 • hvordan å spore et mønster for glass maling
 • hvordan starte tracing for en tegneserie
 • hvordan å strekke skjermen for silke screening
 •