hvordan å lage en vintage utseende portrett dag

hvordan å lage en vintage utseende portrett dagHvis du elsker å se på vintage portretter i antikvitetsbutikker og ønsker du hadde arvestykke portretter som det av deg og din familie, ønsker ikke mer. Du kan lage en vintage portrett i dag minner om et portrett fra 1980-tallet, 1890-tallet eller noe epoke i mellom. Med litt forhånd forberedelser og et gammelt portrett å bruke som referanse, vil din "nye" vintage portrett bli en familie arvestykke og en samtale forrett

Du trenger:. .
Kamera
Lighting.
Vintage portretter.
Periode passende klær.
Props.
Photo manipulasjon programvare.
Hår styling hjelpemidler.
Ramme eller album.

Velge Portrett Style


en.
Bestem hva slags vintage ser portrett du ønsker å ta. Mens ordet vintage betyr gammel, gammel og vintage er relative termer. For én person, kan en vintage portrett bety et bilde tatt på 1980-tallet. Det er ikke det mange folk kommer for når det gjelder vintage fotografering. Velg en bestemt epoke.
To.
Finn flere portretter fra tiden du velger slik at du kan prøve å gjenskape utseendet av denne tidsperioden. Du kan finne vintage portretter i antikvitetsbutikker. Du kan også se dem i museer, magasiner og nettsteder.
Tre.
Studer vintage portretter fra tiden du valgte. Se etter noen "ledetråder" som definerer et portrett som fra en bestemt epoke. Legg merke til frisyre av faget, stilen på klær og tilbehør slitt i bildet.

Samle elementer du trenger


en.
Finn klær som ligner i stil, stoffer, mønster, og detaljer til klærne slitt i en av de vintage bildene du valgte for inspirasjon. For en vintage utseende portrett fra en nylig tidsperiode, for eksempel på 1960-tallet kan du besøke second hand klær eller sparsommelighet butikker å finne faktiske vintage klær. Du kan kanskje finne perioden klær dateres tilbake til 1920-tallet i antikvariater, men det vil trolig bli for skjøre til å faktisk ha på. Se på nettet og i kostyme butikker for skuespill klær. Du kan også sy din egen vintage drakt.
To.
Se etter tilbehør som vil fast din jord portrett i tid valgte. For eksempel kan en 1950-titt portrett ser mer autentisk hvis motivet er iført salen sko. Kontroller at eventuelle smykker eller hatter slitt er også hensiktsmessig å tidsperioden ønsket.
Tre.
Prøv å etterligne bakgrunn i portrettet som du liker. Hvis du planlegger en utendørs portrett, være at det ikke er moderne konstruksjoner eller mann gjort landemerker som vil dukke opp innenfor rammen av bildet for å indikere at portrettet er faktisk tatt i dag. Inkludere eventuelle rekvisitter som kan gjøre portrett ser mer autentisk, for eksempel en hula hoop til en 1950-portrett eller vinyl album for en 1970-portrett.
fire.
Studer belysning benyttes i portrettet du bruker som inspirasjon. Prøv å finne ut om bildet var opplyst med naturlig eller kunstig lys. Du vil ønske å bruke tilsvarende belysning for å få samme effekt.
Fem.
Grip kameraet og gjør deg klar til å ta bildet.

Tar Portrett


en.
Sett opp scene eller bakgrunn og rekvisitter. Har motivet av fotografiet kledd i fullt kostyme. Style håret i mote av den epoken valgt. Du kan også etterligne stilen til personen i den faktiske vintage potrait.
to.
Pose faget i en positur lik den i den opprinnelige inspirasjon portrett. Posing stiler endring gjennom tidene, og kan subtilt påvirke hvordan autentiske portrettet ditt skal se ut.
Tre.
Sett opp belysning for å etterligne lyset som brukes i vintage portrettet du liker.

fire.
Ta bildet. Eksperimenter med posing, vinkler og lys til du er fornøyd portrettet du tar svært lik den originale portrettet.

Enhance eller Endre bilde for å gjøre det ser Eldre


en.
Skriv bildet. Hvis du er gjenskape en vintage titt portrett fra 1970 eller nyere tid, kan det hende at portrettet være komplett. For eldre portretter, men vil du ønsker å forbedre eller manipulere portrett å få en mer vintage utseende.
To.
Konverter bildet til svart og hvitt. Fargefilm ble ikke vanlig i mange områder fram til 1970-tallet. Et bilde som minner om et tidligere tidspunkt skal konverteres til svart /hvitt før utskrift. Konverter bildet til sepia toner om fotografiet er ment å gjenskape en 19. århundre portrett.
tre.
digitalt manipulere bildet ytterligere til å lage spesielle effekter. Utforsk alternativer som myk fokus, vignettering og hånd farging del av bildet. På 1980-tallet, for eksempel, var mange portretter skutt med en myk fokus og en back opplyst glorie type effekt. Du kan gjenskape denne effekten i portrettet ditt på datamaskinen din.

Presentere og vise Vintage Look Portrett


en.
Bestem hvordan du vil presentere endelige vintage utseende portrett . Du vil sannsynligvis ønske å velge en antikk ramme og klassisk matting.
to.
Vis din vintage utseende portrett med antikviteter eller en samling av gjenstander fra den tiden replikert i portrettet ditt.
tre.
Nyt alle buzz din "nye" vintage portretter vil skape. Din vintage utseende portretter blir en fantastisk samtale brikke og har folk som spør om det er et portrett av motivet mor, bestemor eller oldemor i sine yngre dager.

Tips og advarsler


 • alltid lagre originalbildet. Bruk en kopi av den digitale filen til å prøve ut spesielle effekter. Du ønsker ikke å uhell lagre over (og taper) originalbildet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne figurer
 • hvordan å la limet tørke når silke-screening
 • hvordan ta vare på en persisk teppe
 • hvordan å male et hode med akvareller
 • hvordan å lage en Niagara Falls skoleprosjekt.
 • hvordan å lage en Webkinz navn halskjede
 • hvordan å bruke kameraet som et vitenskapelig instrument
 • hvordan å lage mønstre med encaustics
 • hvordan man skal vurdere kirurgiske alternativer for et barns vekttap
 • hvordan du kan dekorere en vogn for en parade
 •