Slik kritikk et familiemedlem skriving

Slik kritikk et familiemedlem skrivingEnten du har tatt noen engelsk kurs og har grammatikk godt sortert i hjernen din, eller du er bare en ivrig leser, og åpne for å lese en annen persons arbeid, kan du bli bedt om å kritisere et familiemedlem skriving. Ikke sjenert bort fra denne oppgaven, men det er en rekke ting å huske på når kritikk for å holde fred mellom familiemedlemmer
en.
Direkte din fulle oppmerksomhet til oppgaven. Det er aldri nyttig når kritikk noens skriving å gjøre jobben bare halvveis. Lese og lese om igjen jobbe til du er helt kjent med hele stykket før du begynner jobben med kritikk. Du bør ta notater mens du leser gjennom stykket hver gang, men.
To.
Oppsummer for din familie hva de har skrevet. Hvis du ikke forstår, kan deres avklaring bidra til å gjøre resten av kritikken går mer jevnt. Det kan også hjelpe dem å vite om det er områder av sitt arbeid som er uklare.
Tre.
Plukk ut noe utestående, eller bare veldig bra, i skriftlig prøve. Kanskje de har en god forståelse av dialog, eller er de veldig beskrivende. Uansett hva deres største styrke er, begynner din kritikk med en stor positiv.
Fire.
Fortell din familie hva slags følelser kom opp når du leser deres arbeid. Dette er spesielt enkelt hvis følelsene er alle positive, men selv om det var deler som var skummelt eller illevarslende, prøve å forklare på en positiv måte at de følelsene var fint at de passer med temaet.
Fem.
Vær ærlig, men ikke bli brutal. Når du kritikk et familiemedlem skriver, må du alltid holde sine følelser i tankene. Det er derfor du bør være ærlig og hjelpsom, men avstår fra å si ting som forferdelig, forferdelig eller uleselig. Hold deg på den lyse siden.
6.
Gi konstruktiv kritikk. Hvis du så ting når du gjør en kritikk av et familiemedlem skriver som trenger forbedring, fortell dem akkurat det. Vær konkret og unngå vage kritikk fordi disse er aldri nyttig for enhver forfatter. I stedet for å si at deres karakter formasjonen var flat, forteller dem at du ville virkelig ha en bedre forståelse av hvem karakterene er hvis de hadde noen tilbake historien eller mer beskrivende dialog.
7.
Gjør notater på siden, men bare hvis det er avtalt før hånd. Det er veldig nyttig for en fledgling forfatter til å ha en papirkopi av sine kritiserte arbeidet til å se over ved revisjon.

Andre artikkelen

 • hvordan å sponse en skrivekonkurranse
 • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
 • hvordan du skal slette en tegneserie
 • hvordan du tar vare på en ny tatovering
 • hvordan å male en akvarell vase
 • hvordan å male havet scener med akvarell
 • hvordan du blir en spoken word artist
 • hvordan å male bunnen av en mat brett
 • hvordan å komponere et bilde ved hjelp av buet elementer
 • hvordan å trekke tilbehør i mote illustrasjon
 •