hvordan å tegne tekstur

hvordan å tegne teksturTekstur i tegningen innebærer å skape følelsen av en viss type underlag på et bilde, for eksempel pelsen på en katt. Bilder kan være realistiske eller abstrakte, men teksturen kan gi en illusjon av en overflate med en slags taktile kvalitet. Eksempler på taktile kvaliteter er, glatte, ru, hårete eller piggete. Barn og voksne kan nyte denne tegningen teknikken

Du trenger:. .
Paper
Blyant.
Eraser.


en.
Start med å samle enkle tegnesaker eksempel et stykke papir og blyant med viskelær. Bruk hvilken som helst tegning materiale som appellerer til deg som penn og blekk, pastell eller stift for barn.
To.
Tenk på et bilde som du ønsker å tekstur. Tegn et omriss av som bilde på papiret.
Tre.
Lag tekstur ved å gjenta merker som har karakter av overflaten du ønsker. For eksempel, gjenta korte rette linjer for å tegne teksturen på håret til en korthåret katt. Plasser linjer parallelt og ved siden av hverandre. Gjenta dem mange ganger. Dette kalles en luke teknikk. Lag teksturen i krøllete hår ved å gjenta små sirkler ved siden av hverandre. Bygg illusjonen av tekstur gjennom repetisjon.
Fire.
Eksperimenter med nye materialer og skaper mer teksturer. Noen verktøy som kan lage et merke kan skape en illusjon av en overflate tekstur hvis du gjentar merket om og om igjen. Lage fantastiske visuelle verk ved å kombinere ulike teksturer i en tegning.

Andre artikkelen

  • hvordan å bruke musikk i klovn rutiner
  • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
  • hvordan du legger til detaljer på en vegg veggmaleri
  • hvordan å skissere en vegg veggmaleri
  • hvordan å tegne tekstur
  •