hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus

hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklusTuren syklusen ser enkel ut til de som ikke har å faktisk animere det, men animasjonen er mer komplisert enn det ser ut. Bryt ned syklusen å få på sentrale rammer og kunne trekke av dette stuntet av visuell lureri
en.
Vær oppmerksom på tegn. Animasjon gå sykluser varierer, avhengig av karakter og humør. Se for et godt utgangspunkt, for eksempel når en fremskutt fot først kontakter bakken. Hvis tegnet har mer enn to meter, må du kanskje dele turen sykluser i seksjoner, slik som "front" og "tilbake" for en firbent, for eksempel.
to.
Skisser ut går syklusen for å gi deg en god forståelse av hva som skjer når. Du har kanskje ikke alle trinnene helt riktig, som kan ta en bilde-for-frame-analyse, men du bør få den generelle ideen.
Tre.
Sammenlign skisser til de grunnleggende trinnene for kontakt, rekyl, pasninger og høydepunkt. Hvis skisser ikke fire elementer, har du gjort noe galt. Gå tilbake og vurdere kildematerialet igjen.
Fire.
Se på kildematerialet igjen, denne gangen betaler oppmerksomhet til overkroppen til figuren. Hvis det er en humanoid, følge med på armer og huske om de counterpose føttene. Uavhengig av anatomi, er et hode ganske sannsynlig. Watch sin bevegelse.

Tips og advarsler


  • Bevegelsen er ment å se, i mangel av et bedre ord, "naturlige". Din endelige resultatene skal produsere noe repeterbar og glatt å se på.
  • Ikke la hodet bob for mye.
  • Andre artikkelen

  • hvordan å bryte ned en animasjon spasertur syklus
  • hvordan å bruke musikk i klovn rutiner
  •