hvordan å bruke musikk i klovn rutiner

hvordan å bruke musikk i klovn rutinerMusikk er et internasjonalt språk som alle mennesker forstår. Det er derfor å bruke musikk i en klovn rutine er viktig, fordi den kan tiltrekke et publikum til rutine som ellers kunne ha gått deg forbi. Fra instrumenter å synge å spille en CD, er det en rekke måter du kan bruke musikk i din klovn rutine

Du trenger:.
Instrumenter
. Musikk-CD.
Radio.


en.
Bestem hva slags musikk du ønsker for din rutine. Du kan spille noen instrumenter, synge, opptre på en CD eller bare har bakgrunnsmusikk.
to.
Bruk instrumenter på en dum måte. Spill morsomme sanger på en kazoo eller munnspill, gjør en tåpelig dans mens du spiller maracas, aldri få melodien rett på en trombone eller synge en morsom sang mens du klimpring en banjo.
Tre.

Utfør til en CD med dramatisk lyd. Bruk musikken til signalet når du faller, løpe, hoppe, skjule, gråte, le og enhver annen handling du utfører. For et bursdagsselskap kan du instruere barna å skrike, le eller hoppe opp og ned hver gang sangen spiller en viss rolle.
Fire.
Spill bakgrunnsmusikk mens du gjør ballong dyr eller maling ansikter. Bruk den til å betegne din inngang eller utgang, slik at folk vet å forvente deg eller at showet er over.
Fem.
La musikken hjelper deg tegne en publikums oppmerksomhet i en parade eller en sirkus. Lær å spille låtene for enkelte idrettslag, TV-programmer og nasjonalsanger å virkelig få publikum går når de hører noe de liker.

Andre artikkelen

  • hvordan å bruke musikk i klovn rutiner
  •