toskanske maleteknikken

toskanske maleteknikkenToskansk malestil er ikke en bestemt bevegelse eller sjanger av kunst. "Toskanske" i maleriet refererer til noen ofte re-laget maleteknikker og design valg som da satt sammen kan eller ikke kan legge opp til en toskansk maleri. Det hjelper hvis maleren er enten fra Nord-Italia eller om maleren er maleriet en scene i den regionen. Tuscan maleri vises ofte i kunst som folk legger opp i sine kjøkken og på forsiden av menyene i italienske restauranter. Siden toskansk Maleriet er ikke en offisiell betegnelse, er det vanskelig å virkelig definere det.

Intense Color

Områder med relativt flat, varme farger er vanlig i alt fra norditalienske renessansemaleri til den generiske malerier av toskanske gårdshuset. Det legges spesielt vekt på å gjøre fargene varme-selv de kjølige fargene blir varmet opp av hint av gult og rødt. Disse fargene har også en tendens til å være levende og dristig. Paletten av en toskansk maleri vil trekke øyet til betrakteren uten å virke for lyse og prangende. Disse fargene er ikke subtile, men de er grasiøs og naturlig, ikke glorete eller frekke.

Som maler imitere disse fargene, tenk på sofistikerte barnebok illustrasjoner. Velg farger som vil formidle tillit som maler. Ikke viker unna områder med lys eller mørk, men skaper områder av skygger og høylys med farger, ikke nøytrale som hvite og sorte. For eksempel vil en skygge være laget av en dyp lilla, mørk grønn eller marineblå

Semi-Flat Space

En vanlig kvalitet i de fleste toskanske malerier er en flat bakgrunn -. Eller en utflating av bakgrunnen. Når du foretar et slikt maleri, fokusere på en scene i et rom med en vegg i nærheten av bakgrunnen, eller hvis man maler et vidstrakt land, slå av landet opp til å produsere en mer todimensjonal kvalitet.

Tematiske fag

De fleste av toskanske malerier funnet dekorere veggene på hotellrommene og pizza salonger har et underliggende tema som taler om hjem og komfort. Scenen bør være kjent: en soloppgangen over kupert åkerland, en spredning av sypresser og et våningshus med en rød leire taket i den ene enden presiderte over rader av avlinger.

Mer generelt, toskanske malerier inkludere ett eller flere av følgende fag: keramikk, kjøkken, terrakotta-tak shingles, sypresser, fruktbarhet, solen, guder eller gudinner fra mytologi, romersk katolisisme, familie , vin, ost, brød, oliven, druer, pasta, fresker og veggtepper. Alt utpreget italiensk-Olive Garden italiensk, men ikke nødvendigvis autentisk italiensk-kan passe inn i en toskansk maleri.

Når du foretar maleri, selv om du ikke trenger maling scenen beskrevet, bør det være en underliggende gjenkjennelig kvalitet på komfort, mat og varme. Dette bør enten være formidlet bokstavelig talt med å male en av de nevnte på listen eller gjennom mer subtile midler (for eksempel, kan det være tilstrekkelig å male en varm sommerdag, antyder at en scene gjennom et vindu, som viser grøntarealer og vekst). Toskanske malerier er så mye om følelsene de inspirere som de er om det faktiske innholdet.

Andre artikkelen

 • aerosol maling tips
 • historien om bestefar klokker
 • hva er glamour fotografering?
 • teknikker for maleri illustrasjoner
 • hvordan å tegne Maserati emblem
 • hvordan gjøre tilpassede tatovering online
 • grafisk designer kvalifikasjoner
 • hvordan du legger en fuzzy bilde kantlinje
 • hvordan får blekk ut av hvite klær
 • typer skrog keramikk
 •