tips på konsert fotografering

tips på konsert fotograferingSeeing små bursts av lys danser over et publikum under en konsert er vanlig. Musikk fans elsker å ta hjem minner av showet på sine kameraer. Men i svakt opplyst auditorier, er det vanskelig å få et skarpt bilde av bandet. Velge den beste kameraet utstyr for konsert fotografering er like viktig som posisjonering deg selv med et klart syn og ha god timing med lukkerknappen

Utstyr og innstillinger

A Single Lens Reflex (SLR) kamera med lang tele zoom objektiv, for eksempel en 70-200mm, er det beste alternativet for konsert fotografering. Bruk høy hastighet film eller digitale tilsvarende. Velg ISO 800 til ISO 3200, avhengig av hvordan scenen er tent.

Zoom siste distraksjoner, for eksempel på baksiden av hodet, folk på siden av scenen, eller høyttalere. Bruke den manuelle eksponeringsinnstillinger, stille inn kameraet til den største blenderåpningen mulig i f2. 8 til f4. 0 utvalg i mørke konsert situasjoner og sette lukkertid tilsvarende for eksponering, ikke slippe under 1 /250 for å unngå bevegelsesuskarphet med en 200mm linse.

Skyting konsert bilder med et pek-og-skyt kamera er mulig, men vanskelig. Den manglende evne til å endre eksponering eller zoome langt nok begrenser kvaliteten på bildet. Slå av blitzfunksjon hvis du er mer enn åtte meter fra motivet blir fotografert. Stol på scenen belysning for å lyse opp motivet, og setter kameraet til programmet innstillingen. Ta bilder av store projeksjonsskjermer viser bandet hvis du ikke har en zoom-funksjon på pek-og-skyt kamera. Hold kameraet stødig ved avstiving albuene mot kroppen din. Vinket ikke støttes kamera i luften vil produsere uskarpe bilder.

Beliggenhet

Hold ut av mengden i utgangspunktet. Hover nær kantene på scenen for å komme nærmere. Flytt nærmere scenen som publikum begynner å bevege deg rundt. Gå til balkong å skyte fra oven, eller stå på en trapp for et øyeblikk å få en oversikt skutt av publikum eller scene.

Timing

Ved å trykke utløserknappen til rett tid er like viktig som hvor du 're stående og bruke riktig kamera utstyr. Klikk lukkeren når sangeren holder en lang tone, og står fortsatt under en spotlight. Grab bildet når bandet holder fortsatt for applaus eller blir introdusert. Fotografering en konsert når bandet kjører, hopping eller flytting vilt er svært vanskelig uten å bringe et arsenal av eksternt belysningsutstyr.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage karikaturer online
 • hvordan du har det gøy med fotokopieres bilder
 • informasjon om gresk keramikk
 • logo utarbeide verktøy
 • steg-for-trinn referanse for å lage 2d-animasjon
 • anime jenters frisyrer
 • hvordan å lage en lysboks galleri
 • hvordan å designe en logo for gratis
 • hvordan å trekke valper i blyant
 • gouache maleteknikken
 •