tips for å male under vann

tips for å male under vannDet fine med undervanns landskap og roen de tilbyr kan bli laget på samme måte som å skape en over-vann-maleri. Teknikkene som brukes til å skape en illusjon av å være under vann krever bruk av verdi skalaer, lys perspektiv, reflekterende lys og god komposisjon. Bruk av tynne lag med maling som kalles "glasering" vil bidra til å oppnå en felles farge for å hjelpe forene din under vann maleri. Dette programmet kan brukes på lerret, panel eller som et veggmaleri på en vegg

Light Under Vann

For å gjengi lys under vann, må du vurdere lys perspektiv eller vinkelen på solen som den bryter overflaten av vannet . Vann blir mørkere jo dypere det blir, fordi lyset ikke kan reflektere i mørke omgivelser. Ultramarine blues eller pthalo grønne kan bli blandet med mørke fioler å bli mørkere mot dypet av havet eller sjøen.

Men hvis man maler et objekt som er nær overflaten av vannet,
lys fra solen skinner vil reflektere til objektet, noe som betyr en kontrast i verdier av lys og mørk . Alt vann vil bli litt mørkere, men glimt av lys fra overflaten malt på gjenstander under vann vil gjøre dem virker mer realistisk.

For eksempel hvis man maler en fisk rett under overflaten av vannet, gå videre og fullføre fisken, la det tørke, så gå tilbake og male abstrakte former av lys reflekterer på kroppen av fisken. De abstrakte formene kan ligne figurene på overflaten av vannet (krusninger i vannet) for kontinuitet.

Breaking the Surface of Water

I maleriet et objekt, for eksempel en stein, som er halvt i vann og halvparten ut av vann, vil fargen endres. Den delen av rock ut av vannet skal være en lettere verdi som det ikke er vått. Den delen av fjellet under vann, hvis sett, bør være minst et par nyanser mørkere av samme farge som du brukte på den tørre delen av rock.

der fjellet møter vannet, bør det være en bristepunktet, som vanligvis er en skygge og et høydepunkt for eksempel hvit eller lys gul. (Burnt umbra blandet med ultramarinblå skaper en frodig svart for skygger. ) Hvis du malt med en farge under, la noe av det å vise gjennom som et høydepunkt.

Innglassing

Innglassingssystem er en teknikk for å bruke tynne lag av maling og la dem tørke helt før du legger neste lag. Den beste overflaten til glasur over er en glatt under-maleri, enten laget i en grå skala fra hvitt til svart eller i en skala laget av rå Sienna. Bruk under-maleriet å kartlegge sammensetningen din, viser alle verdiene i maleriet ditt. Deretter fargeblokk din under vann scene, fra midten av toner til skygger og endelig høydepunktene i den fargen du ønsker. Den under-maleri kan vise gjennom som et høydepunkt, som ofte er lysere enn å bruke hvit. Verdiene som brukes til å representere under vann bør skifte fra lys til mørk verdier som vannet blir dypere.

Bland en liten bit av pigment med stativ olje, som er en olje maling medium som lett kan glasert med. Lakken vil likne vannaktig farget glass. Bruk en myk, myk børste til glasur på farger, en om gangen. Tillat hvert lag av glasur tørke før du prøver å søke et annet lag.

Paint i den livlige fargene i vesener eller natur under vann. Så, etter at de er hele og tørre, dersom du ønsker å fortsette med en blå farge til å forene de undersjøiske føler, blande opp en gruppe med en lys blå eller grønn som ikke har hvit i den og, ved hjelp av en stor, flat, myk børste, glasur over hele under vann scenen for å samle alle toner.

Du kan også vurdere å bruke en mørkere farge blå eller grønn, tynning det ut med stativ olje. Du kan male så mange lag i denne samlende farge som du ønsker. Hvis du ønsker noen objekter for å fremstå som lenger i det fjerne, lag mer av denne fargen over disse objektene.

Andre artikkelen

 • definisjonen av collage kunst
 • klovn kunstaktiviteter
 • asiatisk art teknikker
 • hvordan å lage en ballong mus
 • hvordan å posere som en artist’s naken modell
 • hvordan du får flotte bilder fra fotoshoot
 • hvordan å lage 3d bilder på datamaskinen
 • hvordan du kan starte din egen netteikneseriar
 • hvor å fjerne maling stripper
 • tekstur male teknikker
 •