maling fargeblanding instruksjoner

maling fargeblanding instruksjonerIkke alle farger med maling er tilgjengelig hyllevare, men stort sett alle nyanser av noen farger kan lages kjapt ved å blande andre farger sammen. Riktig å blande farger kan du lage en nøyaktig fargetone som kan kjapt puste nytt liv inn i noen rom eller utvendig overflate. Alt som trengs er litt sunn fornuft og en praktisert hånd, og alle kan bli en ekspert på å blande maling farger

Bruk Color Wheel

Den fargehjulet er et viktig visuelt verktøy i fargeblanding. Det er en god idé å ha en tilgjengelig for å hjelpe velge presise skyggen av en farge å bruke. Color hjul er delt inn i tre hovedkategorier: primær, sekundær og tertiær.

Røde, gule og blå er farger som ikke kan skapes ved å blande andre farger, og derfor kalles primære. Kombinere to primære farger produserer de tre sekundære farger. Disse sekundære farger er oransje, lilla og grønt. Når alle fargene er blandet i ulike proporsjoner, er høyere farger opprettet. Bruke fargehjulet kan du raskt se hvilke farger må blandes for å få ønsket effekt.

Ligner på fargehjulet er fargen grafen. Male en serie med horisontale linjer ved hjelp av primærfargene du har tilgjengelig. Mens malingen fortsatt er våt, bruke disse fargene til å male en rekke vertikale linjer, som overlapper den horisontale seg. Bruk en ren pensel for å blande de områdene hvor linjene overlapper. Dette vil tillate deg å raskt se de grunnleggende fargevalg som kan skapes ved å blande de tilgjengelige maling.

Blande farger

Farger har ulike nyanser, og gi de en viss samlet effekt på maleriet. Blanding to eller flere farger sammen kan produsere enten helt nye farger eller varianter av den primære farge, avhengig av proporsjoner av blandingen. For eksempel, å blande en stor mengde rødt med en liten mengde andre farger vil produsere ulike nyanser av rødt. Men å blande like deler av rødt og blått vil produsere lilla, en helt ny farge. Holde proporsjoner i tankene er svært viktig når du bruker modus farger.

Bland fargene sammen i en felles container. Hvis mulig, bruk en elektrisk mikser maling for å blande fargene sammen. Denne mikseren vil riste kan voldsomt, produsere perfekt blandet maling på bare 90 sekunder. Hvis du ikke har fordelen av å ha tilgang på en elektrisk male mikser, blande farger for hånd med en røre pinne. Rør malingen kontinuerlig i 30 til 45 minutter å fullstendig blande lakkfarger.

Paint et testområde

Du ønsker ikke å gå gjennom tid og bekostning av male en hel vegg, bare for å oppdage fargen var ikke helt hva du forventet. En enkel måte å unngå denne situasjonen er å male et testområde.

Etter at malingen har vært blandet, male litt på overflaten du skal male. Tillat denne oppdateringen tørke og deretter se på resultatene. Hvis du er fornøyd med det du ser, male veggen. Hvis fargen er ikke hva du forventet, legger ekstra farger til maling og remix, etterfulgt av en ny test patch. Ved hjelp av denne metoden kan du perfeksjonere fargekombinasjonen før du tar deg tid til å male overflaten.

Andre artikkelen

 • bildebyråer tips
 • hvordan å lage en pott maleri
 • hvordan å tegne chevy lastebiler
 • tips på bilder av folk
 • maling fargeblanding instruksjoner
 • hvordan å trekke en hodeskalle med en rosa sløyfe
 • beste måtene å rengjøre pensler
 • hvordan å trekke en samurai sverd
 • hvordan du rengjør gamle oljemalerier
 • hvordan å lage et liv størrelse veggmaleri
 •