konsept kunst spill tutorials

konsept kunst spill tutorialsVideo game design er en kompleks prosess som involverer mange forskjellige team som arbeider sammen for å oppnå samme mål, og effektiv kommunikasjon er viktig. Hvis du er en artist eller planlegger å lage kunst for videospill, kan deretter konseptuell kunst være et viktig verktøy å ha i arsenalet ditt. Concept art er når en artist lager en "skisse" av ideen sin i ulike synspunkter og vinkler til å gi sine gruppemedlemmer en perfekt referanse for kunstnerens sanne visjon

Idédugnad

Idémyldring er det første aspektet av konseptuell kunst prosjekt. Video spill inneholder mange ulike elementer fra karakterer til omgivelser og gjenstander. Du må først bestemme hva du vil opprette og deretter begynner en idédugnad for å hjelpe deg mentalt visualisere hva du har tenkt på å bringe til liv. Når brainstorming det er viktig å gi tegn, objekter eller miljøer en bakgrunns historie eller formål. Husk at dataspill er interaktive og tjene en hensikt å underholde spilleren. Anta, for eksempel at du oppretter et våpen for tegnet å bruke. Spør deg selv spørsmål som "Hvordan vil tegnet holde våpenet?," "Hvor ble det av våpenet stammer, og hvor vil det bli oppdaget?" eller "Har våpenet har en bestemt egenskap som gjør det spesielt?" Forestill deg at du lager spillet rundt dette våpenet, og gir dette våpenet en hensikt vil hjelpe deg til å visualisere det mer effektivt.

Ulike Views

Forskjellige synspunkter er svært viktig når du oppretter konseptuell kunst. Dette betyr at tegningen din karakter, et objekt eller miljø fra ulike vinkler. Tegn en front, side, rygg og 3 /4 visning. En 3 /4 visningen er når du tegner noe i en "perspektiv. " Tenk deg at du ser både på siden og foran objektet, tegn eller miljø og tegne det sånn. Det kan også være en god idé å gi en nærbilde av ulike elementer i motivet. For eksempel, hvis lage en karakter med kompleks rustning kan du ønsker å forstørre visse aspekter av rustningen på en annen del av lerret til vise intrikate detaljer. Disse synspunkter er viktige i etableringen prosessen fordi de bidrar til å virkelig kjøre over din visualiseringer. Husk at konseptuell kunst i spillet design brukes for å uttrykke visuelle til ulike team medlemmer. Hvis du vil at 3D-artist eller et annet gruppemedlem å forstå ideen din klarer det i stor grad vil bidra til å gi henne ulike visninger. Se Referanser nedenfor for eksempler på konsept synspunkter.

Konsistens

Konsistens er brukt som en oppfølging teknikk når du har opprettet din konseptuell kunst referanse. Konsistens er når du gjentatte ganger tegne din objekt, tegn eller miljø igjen og igjen. Prøve å tegne motivet i ulike vinkler og visninger for å hjelpe deg å øve bruke den til spill idé. Ta igjen for eksempel hvis du lager et våpen som skal brukes av karakteren. Det kan være til stor hjelp å trekke våpen i hendene på tegnet for å vise gruppemedlemmene din nøyaktige visjon for det. Husk alltid at spilldesign er ikke mulig uten et lagarbeid, og begrepet kunst er en glimrende måte å uttrykke dine ideer effektivt.

Andre artikkelen

 • hva er Fredrix?
 • hvordan gjøre naturen notatkort
 • hvordan å kaste et håndkle origami bluse
 • brystvorte piercing informasjon
 • hvordan å tegne naruto ni
 • retro grafisk design
 • gouache teknikker
 • hvordan du har en sterk kunst portefølje
 • hvordan å feste candies å piperensere
 • hvordan å sette sammen et håndholdt mikrofotografering system
 •