keramisk maleri tips

keramisk maleri tipsKeramisk er en ikke-organiske, ikke-metallisk objekt skapt av oppvarming og kjøling. Keramikk, som ofte inneholder krystallinsk, er veldig mye som leire keramikk. Keramiske gjør har lenge vært en populær hobby i tillegg til en stor bedrift, med hobby butikker som selger keramiske forsyninger og keramisk butikker som tilbyr keramiske klasser samt leie av ildfaste brukes til å skyte keramikk. Du kan kjøpe keramiske gjenstander av alle slag, umalt og klar for et strøk med maling, glasur og den endelige skyte

Acrylic Paint Dekorasjoner

akryl maling beregnet for bruk på keramikk kan kjøpes fra en hobbybutikk. Disse malinger krever ingen forberedelse av keramiske objektet annet enn en ren, tørr overflate. Pass på å fjerne eventuelle keramisk støv igjen i casting prosessen før du begynner å male. Hvis du mikser farger, prøv å blande en god mengde forut for sin tid, og lagre den i en egen beholder. Dette vil hindre deg bryet med å måtte blande mer før prosjektet er ferdig, minske sjansen for at du ikke får den fargen riktig i andre omgang.

maleteknikker

Mens børster er den vanligste måten å bruke maling til keramiske objekter, kan du bruke fantasien og bruke omtrent alle maleteknikken til keramiske som du kan til lerret. Vurder svamp maleteknikker å gi keramiske dekorative mønstre. Du kan også bruke en flekk. En annen teknikk som fungerer godt på keramikk som ikke har blitt avfyrt er etsing. Bruk en skarp kniv til å skrape design inn i en malt keramisk objekt eller å skjære hevet design, deretter bruke mørkere nyanser av maling i den deprimerte områder for å skape dybde og skygge i stykker.

Special Effects

Hvis du vil ha en del av keramiske å være hvit, bruke hvit maling i stedet for å forlate keramiske umalt. Dette vil gi deg en konsekvent finish. Du kan også male hvit over det hvite bisque som base, og deretter bruke spesialeffekter spray maling som antikk gull, rørt opp med svart akryl, eller en sprut finish som gir stykke utseendet av gamle stein. Du kan kjøpe spesielle effekter i hobby og håndverk butikker og i noen jernvareforretninger. En annen teknikk for keramiske maleri er å bruke mørke base strøk med maling med lettere penselstrøk av samme farge.

Glassarbeid

vindusglass er ikke nødvendig hvis du vil ha en matt finish, men vil retter, vaser og eventuelle keramiske prosjekt som må impregnerte trenger et lag med klar keramisk glasur. Du kan kjøpe glasur på håndverket, hobby eller keramiske butikker. Vurdere å legge en flerfarget perle glasur for å forbedre fargene på det ferdige stykket.

Andre artikkelen

 • hva er digital kunst?
 • hvordan å tegne en tessellation
 • definisjonen av mosaikk kunst
 • hvordan starte å tegne igjen
 • berømte familien olje portretter
 • Norman Rockwell teknikk
 • hvordan du bruker pantograf
 • hvordan å lage en silhuett
 • teknikker for maleri semsket
 • hvordan å lage og vise ungen sin vegg kunst
 •