keramisk maleri historie

keramisk maleri historieKeramisk maling og keramiske fliser maleri har eksistert i tusenvis av år. Faktisk har de funnet på noen av de eldste ruinene. Ordet "keramiske" kommer fra det greske ordet "Keramos", som betyr keramikk. Men, har keramiske fliser maleriet vært praktisert før tiden i antikkens Hellas

Origin

Når man begynte å bygge boliger og offentlige anlegg, han bestemte han ville sprite rommet opp litt. Keramiske maleri ble en effektiv måte å dekorere innsiden av en bygning. Den ble brukt på dekk vegger, tak, gulv, veggmalerier og selv på yttervegger. Denne ideen om innredning er så gammel at keramiske fliser malerier har blitt funnet i ruinene av Babylon, gamle Egypt og antikkens Hellas. De eldste maleriene ble funnet i Babylon og er anslått å være 4000 år gammel.

Body Technique

Veldig få teknikker ble aldri dokumentert i hele historien til keramiske maleri. De var gått ned muntlig fra far til sønn eller fra mester til elev. Det er åpenbart at flisene selv var laget av leire for hånd. De tidligste fliser var laget av leire murstein som var flat og formet for hånd og deretter tørket av sol eller bakt. Senere ble det tre verktøy som brukes til å forme leire. Etter at kroppen var formet, var flis sparken i en ovn. Hvis flisen var uglasert, ble det avfyrt en gang. Hvis det var glasert, da det ble avfyrt to ganger. I 1840-årene kunstnere begynte å gjenopplive den kunsten av keramiske maleri og skapt murstein med en "støv trykke" metoden. Denne metoden presset murstein mellom to metall plater.

dekorative teknikker og Color

uglasert fliser var ufargede og holdt seg til fargen på leire. En veldig tidlig stil dekorasjon var sgraffito. Sgraffito er en teknikk der kroppen er dekket med slip og deretter skrapet bort for å danne et bilde. En klar glasur-skapt av sliping hvitt bly, flint, Kina stein og porselen leire sammen-brakt ut fargen av leire eller av malingen påføres over leiren. Dette glasur tillot artister å male fritt på leire og aktiverte malingen til å holde seg på leire. De gamle grekerne gjorde populær en stil av keramisk maleri kalt mosaikk. Denne metoden innebærer å kutte ut fargede fliser stykker så sette dem sammen til et bilde eller design.

Dekor Scheme

Tre former for dekor ble brukt på keramikk. En tidlig form av design, brukt i antikken, var flis bildet. Hver murstein inneholdt en del av et bilde, så tegl ble sydde sammen til fra ett stort bilde dannet av fliser. Klossene var ofte malt i farger og glasert. Single motiver var fliser med en isolert figur malt på dem. Keramiske ble også malt med geometriske mønstre. De fleste mønster design kreves fire brikker å fullføre et design.

Shapes

Gjennom historien til keramiske maleri var fliser opprettet i en rekke former. Mange tidlige fliser var uregelmessig og unsymmetrical i orden for dem å passe sammen. Etter en stund begynte kunstnere med diamant eller åttekantet, femkantede eller trekantede figurer. Det var ikke før det 13. århundre at kunstnerne begynte å favorisere kvadrat-eller rektangulær fliser.

Andre artikkelen

 • boudoir foto tips
 • berømte speil malerier
 • hva er den beste måten å male stukkatur?
 • hvordan å fotografere refleksjoner
 • hva slags maling er brukt til lerret fortelt?
 • hvordan et sirkulært polariseringsfilter fungerer
 • firmalogo ideer
 • morsom og enkel håndverk å gjøre hjemme
 • enkle måter å trekke folk
 • autoklav sterilisering prosessen
 •