hvordan du feilsøker en Graco pistol

hvordan du feilsøker en Graco pistolGraco våpen er en viktig funksjon i sprøyta din. Det kan være veldig frustrerende når du er forberedt på å male bare for å oppdage at malingen vil ikke spray gjennom pistolen din. Det er ikke mange deler på en Graco pistol, og noen ganger er det andre grunner til at våpenet ikke spray. Lære å feilsøke pistol vil hjelpe deg å spare tid og penger

Du trenger:. .
Tenger
Tips renere.

Fikse en Graco Gun


en.
Ut om låsen på kanonen er engasjert. Hvis du ikke kan trekke på avtrekkeren for å løsne male, er det mulig at du har låst utløseren. Finn spaken rett bak avtrekkeren. Når spaken ikke er på linje med trigger den er i låst posisjon. Rett opp låsen med avtrekkeren.
To.
Sjekk spray spissen for å sikre at det ikke er tett med maling. Når spissen blir tilstoppet pistolen ikke vil gi ut maling. Ta spissen fra spissen vakt. Skyll spissen med varmt vann. Rengjør tuppen med en et tips renere om nødvendig. Tips rengjøringsmidler er små ledninger laget for å passe inn i den lille hullet på spray spissen. Se gjennom større hull på baksiden av spissen for å sjekke for eventuelle hindringer. Hvis spissen er klart, vil du kunne se dagslys gjennom det.
Tre.
Bytt våpenet ditt filter. Over tid, blir filteret tett og maling kan ikke flyte gjennom det. For å skifte ut filteret, løsne på avtrekkeren vakt. Bunnen av avtrekkerbøyle trekker ut av pistolen håndtaket. Skru håndtaket fra toppen av pistolen. Fast i håndtaket og toppen av pistolen. Vri toppen av pistolen til venstre. Håndtaket vil komme bortsett fra toppen av pistolen, og du vil finne et filter innsiden av håndtaket. Når du fjerner filteret, legg merke til hvilken ende kom ut først. Endene er ikke det samme, og det nye filteret skal settes tilbake på samme måte som det gamle filteret. Ta det gamle filteret med deg til din lokale male butikken når du går å kjøpe en ny.
Fire.
Sjekk av pumpen på sprøyta faktisk fungerer. Paint vil ikke flyte gjennom til pistolen hvis pumpen ikke prime. Paint er trukket inn i vannlåsen slangen og ut gjennom primer slangen når sprøyta er satt til prime. Løft slangene ut av maling og slå sprøyta å prime. Hvis det ikke er maling kommer ut av primer slangen, er pumpen ikke fungerer. Det er mulig at lagrene i pumpen sitter fast feilaktig rengjøring eller har blitt slitt.
Fem.
Sjekk vannlåsen slangen filteret. Ligger i enden av vannlåsen slangen er filter et metall. Dette filteret blir tett hvis det ikke er grundig rengjort etter hver bruk, og maling kan ikke flyte gjennom til pistolen. Skru av filteret fra slutten av vannlåsen slangen og rengjør det. Det er også mulig lakken produktet er for tykk til å flyte gjennom vannlåsen filteret. Tynn malingen ved å legge en liten mengde vann.

Tips og advarsler


 • Rengjør Graco pistolen etter bruk. Pass på at klart vann strømmer ut av pumpen og gjennom slangen. Sprøyta er ikke rent om vannet fortsatt er overskyet.
 • Slå sprøyta av når du fjerner tuppen, eller låse avtrekkeren. Paint sprøyter spray maling på et svært høy hastighet. Denne maling kan sette seg fast i huden og forårsake alvorlige infeksjoner.
 • Andre artikkelen

 • latex maling vs oljebasert
 • hvordan skjermen skrive ut på et budsjett
 • hvordan å trekke soniske trinn for trinn
 • hvordan ta nærbilder ’s hvis det digitale kameraet ikke har en makro objektiv
 • hva er pyrography?
 • eksempler på fargeteori
 • Lightroom grunnleggende
 • de beste måtene å tjene penger med visittkort
 • hvordan å tegne batman
 • hvordan å tegne ansikter som ser virkelige
 •