hvordan bli en dyi (gjør det selv) person

hvordan bli en dyi (gjør det selv) personDYI eller "gjør det selv"-prosjekter kan være moro og gi deg en følelse av stolthet og gjennomføring. Hvis dårlig planlagt, kan DYI prosjektet være en stor hodepine ikke inkludert noen ekstra penger du må kanskje tilbringe ansette noen til riktig fullføre prosjektet. Her er noen trinn for å hjelpe deg å planlegge og riktig utføre dine DYI prosjektet

Du trenger:.
Tålmodighet


en
Jeg tror jeg var født som. . Litt heldig, men jeg tror lykken /sjanse favoriserer forberedt mannen. Jeg er sønn av en maskinist som er en altmuligmann. I tillegg til å lærer meg hvordan å lage mat og sy, vet min mor nå å male og fikse småting rundt i huset. En mikrobiologi grad lærte meg å tenke og løse problemer. Å være i kunsten har ladet mine kreative eller høyre side av hjernen min. For noen år siden, traff noe meg. Det var liksom en åpenbaring. En professor fortalte meg en gang at alt i min lærebøkene kom fra forskning og oppdagelse. I utgangspunktet, er flertallet av den kunnskapen som allerede er der, og noen laget et omriss av hvordan å gjøre noe, liker balanse regneark hvordan å designe høye bygninger som ikke faller over. Han sa også til å ta forkunnskaper og bygge på den for å løse dine problemer. Cool. Min Epiphany: Hvis det kan gjøres, sjansene er noen gjorde det. Hvis det har ikke 'blitt gjort, vet du har verktøy til å gjøre det skje.
Noen ferdigheter du har, vil en dag bli gjeldende for en annen oppgave. Jeg tenkte, "Hvem bruker grunnleggende trigonometri ut i arbeid verden?" Ved kompis hadde en stor seilbåt og ønsket å henge litt skap under dekk. Du kan ikke bruke et nivå på en overflate som er lett kupert (rocka) på vannet. Men jeg gjorde se et show på PBS om en fyr som fikser båter. Han sa du bruke trigonometri til å gjøre noen overflate nivå til "gulvet" eller dekket av båten. Kult!
Tilbake til DYI. Gjør det selv. Det kan være alt fra skifte av olje i bilen for å male et rom i huset. Du kan lage et måltid, eller skrive en DYI artikkel. Her er en sjekkliste for gjør det selv-er er.
To.
Brain Surgery?
Mye hvis DYI prosjekter er ikke hjernen kirurgi, med mindre du ønsker å være en hjernekirurg. Alle Oppussing butikker fortelle deg, "det kan gjøres". Jeg er i reklamebransjen, og vi kan ikke hevde noe å være sant at er falsk. Rettssaker holde oss fra å gjøre dette.
Tre.
Vanskelig?
Det vanskelighetsgrad vil avhenge av prosjektet. Må være forberedt. Hvis noen sier det er vanskelig, vil det være vanskelig. Besluttet hvis du ønsker å gjøre prosjektet. Ikke ta på et prosjekt du tror du ikke kan håndtere. Jeg ville aldri bygge mitt eget hus, men jeg ville ta en sjanse en bygning en tilkoblet garasje. Det er derfor du ser på din store prosjektet fra begynnelse til slutt, og avgjøre om du er villig til å følge gjennom
4
Følg retninger:. . . Be om hjelp

"Ekte menn ikke følger retninger", er en koner 'tale. Du vil imponere din babe, har det fungerer for henne når hun kommer inn døren! Også, ikke vær redd for å spørre om hjelp når du trenger det.
Fem.
Ha en strategi.
Hvis du skal male et rom , ikke gå ut og kjøpe maling og en pensel og start slapping maling på veggene. Beskjed hvis du trenger primer, etc. Har du trenger å gjøre noe annet "prep" arbeid?
6.
Ha tålmodighet.
Det er ting du kan ikke rush. Paint har tørke. (Myte) se maling ikke vil gjøre det tørker noe raskere. Igjen, be om hjelp når det trengs. Det er derfor det er bøker og ehow. com.
7.
Tenke gjennom.
Også tror dette prosjektet gjennom fra begynnelse til slutt og prøve å forutse og "Oops" som kan oppstå. Hvis du arbeider på en bil, har de riktige verktøyene og en "Haynes" eller "Bently" teardown /gjenoppbygge bok. Pass på at du leser den først. Jeg har en 1990 BMW. Det er en god bil. En av de beste i produksjonslinjen. Jeg kan fikse en masse ting på den bilen, men jeg aldri ta på en jobb uten å se på en verkstedshåndbok. Det er ikke så vanskelig å bytte støtdempere bak på denne bilen. Jeg trodde det var en cakewalk. Jeg hadde ikke forberede. Jeg tok av sjokkene, red min sykkel til auto deler butikken og kjøpte nye sjokk. Da jeg kom tilbake, monterer min støt var så slitt at jeg rev en mens du prøver å installere et sjokk. Gjett hva? Utenlandske bil. . . . Noen spesielle deler er ikke tilgjengelig på det lokale auto deler butikken. Jeg kunne ikke kjøre. Det var fredag kveld. Vi har en import deler butikk som kan bestille noe, men de var stengt i helgen. Jeg måtte bestille meg støt fester på mandag og vente til tirsdag for å ri min sykkel over og få dem. Jeg kunne ikke kjøre bilen min for helgen og nesten mistet to dagers arbeid påfølgende uke. Vennligst; lære fra meg
8
Nelson's Law # 1:
Noe vil gå galt. . . Det gjør alltid.
a) Det vil være en mutter mangler og du kan ikke sette forhjul på barneklubb nye sykkel.
b) Noe som skiftenøkkelen du nettopp hadde falt ned og gjemmer seg under motorblokken sted
9
Nelson's Law # 2:. . Når du prøver å erstatte forrett eller starter motoren på bilen din, vil auto deler butikk alltid gi deg det gale. Vær forberedt på å drøfte og kaste ting. Alle som har forsøkt å erstatte en forrett vet dette! Så bestemmer hva du vil gjøre og forberede seg på det. Bruk fremgangsmåten ovenfor.

Tips og advarsler


 • være tålmodig og ha det gøy!
 • Ikke ta snarveier og kontroller at du har tenkt deg DYI prosjektet til beste skjønn.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne urban kunst
 • hvordan å male interessante landskap
 • hvordan gjøre pop art bilder
 • animerte eksplosjon tutorial
 • hvordan starte abstrakt maleri
 • hvordan å male en vegg etter tapet fjerning
 • hvordan komme malingsdamp ut av huset
 • maling snyltende teknikk
 • utbedringsfarge teknikker
 • hvordan å lage en duct tape dress
 •