hvordan å tegne simpsons gratis på nettet

hvordan å tegne simpsons gratis på nettetSiden 1987 har seere fra hele verden likte humor, musikk og kunstverk av Matt Groening's "The Simpsons". Enten du vil tegne Simpsons online for å praktisere dine tegneferdigheter, lære mer om tegning animasjon og tegneserie figurer eller bare elsker Simpsons, kan du enkelt finne gratis online ressurser for å hjelpe deg å nå dine mål

Du trenger:
Tegning bøker (valgfritt).
Online tutorials.
Simpson bilde eller videoklipp.
. . Online tegneverktøy


en
Se "tegneserier med the Simpsons" av Matt Groening å lære det grunnleggende om tegning Simpsons karakterer fra den sakkyndige før du starter online, eller lære å tegne sin helhet på nettet ved å gjennomgå gratis steg-for-trinn amatør tutorials på video nettsteder eller ved å tegne samfunn som DrawingNow. com eller deviantART. I tillegg til opplæring, mange tegning samfunn tillate Simpson fans og artister til å opprette og lagre tegninger for gratis bruk av site-baserte tegneverktøy, laste opp porteføljer av arbeid og /eller samfunnet kunst råd og hjelp mens du lærer.
To.
Bruk en profesjonell kvalitet bilde av Simpsons 'tegn eller tegn som du vil tegne. Hvis du ikke eier et bilde, pause en gratis episode av "The Simpsons" online gjennom en kommersiell-sponset fjernsyn og video nettsted som Fancast eller Hulu for et tegn skjermbilde til referanse når tegning.
tre.
Velg en online tegneverktøy fra det brede utvalget av tegneverktøy som tilbys gratis på Internett. For eksempel, tilbyr online kunstneren samfunnet Queeky QueekyPaint, National Gallery of Art tilbyr Paintbox
4
begynne å tegne med pennen verktøyet, som du ville med papir og blyant, ved å lage skisser. . ut enkle former og /eller ved å følge noen tips eller triks for å trekke Simpsons karakterer som du har lært. For eksempel starte med øynene og bygge karakter ansikt og kropp derfra. Hvis du ikke har en kunst bakgrunn eller aldri har tegnet figurer ved hjelp av enkle former, ta gratis opplæring gjennom online kunstskoler eller kunst lokalsamfunn som Tegn Space eller Wet Canvas.
Fem.
Bruk din viskelær verktøy for å korrigere for eventuelle feil og deretter sette farge på tegningen. Som Simpsons karakterer har solid-fyll coloring, kan du enkelt sette farge på deler av tegningen ved hjelp av tegning programmet Paint Bucket formet fylle verktøyet. Klikk på maling bøtte til å endre fra pennen verktøyet, klikker du en fyllfarge fra paletten og klikk på en del av din karakter. For eksempel klikke hvite og fyll hver runde øye eller klikk gule og deretter på hodet eller armene.
6.
Legg skygger for å avslutte tegning ved hjelp av en tynn linje for å markere kant av skyggen fra en linje til en annen. Fyller området mellom linjene eller bruke airbrush-verktøyet til å male en litt mørkere nyanse mellom linjene. For eksempel vil legge til en høyre eller venstre side skygge til hodet på figuren din, trekke den tynne linjen fra toppen av din karakters håret til den øverste linjen på alle klær, klikker du en mørkere nyanse av gult og deretter fylle rommet fra utenfor ansiktet til den nylig trukket linjen. Hvis karakteren din har krøllete eller bustete hår som Marge eller Maggie, trekke linjer å matche omrisset av håret.

Tips og advarsler


 • Sjekk alltid at du kan tegne linjer og gjør endringer enkelt med musen når du velger en online tegneverktøy som online tegneprogram, som alle tegneprogram, har begrensninger og fungerer best med en tablet-PC, berøringsskjerm eller elektronisk tegneflaten.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lage et mellomrom maleri med spraymaling
 • lyn animasjon tutorial
 • maling medium som brukes for fayum portretter
 • grunnleggende om blyant skissere
 • hvordan å male en abs plast badekar
 • boudoir fotografering tips
 • hvordan å kle maling av glassfiber
 • hvordan du får de beste digitale utskrifter
 • Kurt Schwitters ’teknikker
 • Menyen dekker ideer
 •