hvordan å lære metal kunst

hvordan å lære metal kunstMetal art kan være svært uttrykksfull, enten det er store skulptur, brann kunst, smykker, vegg kunst eller bygningsmessige arbeider. Selv en grunnleggende kjennskap til metallbearbeiding vil tillate deg å begynne å lage. Her er hvordan du kommer i gang som en metal artist

Basic Education

Finn en lokal kilde for grunnutdanning om utstyr, sikkerhet og teknikk. De fleste store byer, og mange byer, har kunstneren kollektiver og workshops dedikert til metal art. Skoler som The Crucible i Oakland, California, tilbyr klasser, og mange lokale skoler gir sveising og metallarbeid kurs. Når du melde deg på et kurs, som regel vil du få tilgang til en full metal butikk og verktøy for praksis.

Mentoring og Lærling

Kontakt lokale metal butikker eller artister for å finne ut hvem som trenger assistenter. Mange profesjonelle kunstnere metal ta på studenter og hjelpere, særlig for store prosjekter. Som en begynnelse artist, kan du hjelpe på utfordrende arbeid mens de lærer fra en erfaren profesjonell, du kan selv være betalt for å lære. Du vil også bygge kontakter og relasjoner i metall kunstscenen.

Hvis du ikke har grunnleggende ferdigheter og kan ikke råd til metallbearbeiding klasser, vil mange mid-level kunstnere gjerne lære deg de grunnleggende elementene for et gebyr eller i bytte for arbeidskraft

Sveising

Tackle sveising første:. Det er en integrert ferdigheter til metallarbeid og, men lett å plukke opp, kan ta år å mestre. Sveising er teknikken for fikseringstemperatur to stykker av metall ved å fokusere en elektrisk strøm i et bestemt område, forårsaker at metallet varmen og sikring. Metal inert gass (MIG)-sveising er lettest å lære, etterfulgt av arc /pinne sveising. Tungsten inert gass (TIG) sveising er spesielt for ikke-jernholdige metaller. Oksygen-acetylen-sveising er en mer tradisjonell metode, men mindre vanlige nå.

Sliping

Få komfortabel med håndholdte metal slipemaskiner. De er enkle å mestre og brukes kontinuerlig i metall. En jeksel er ganske enkelt en grus hjul som snur veldig fort, det brukes til å jevne, etse og med klippe metal

andre teknikker

Hvis du planlegger å lage smykker eller andre detaljer, øvinger lodding. . I likhet med sveising, lodding brukes for å koble små biter og ikke-jernholdige metaller.

Praksis også skjære metall med chop sager, klipp, kniver og andre verktøy til rådighet. Disse er veldig enkle å lære å bruke og kan bli plukket opp raskt.

Som du mestre og praksis hver teknikk, vil du lære om andre verktøy og metoder fra andre artister, og du kan selv velger å ta flere klasser for å avgrense ferdigheter.

sikkerhet

bearbeiding er en veldig farlig praksis, og så det er viktig at du alltid bruker verneutstyr. Dette inkluderer splintsikre briller, puste masker, sveising masker, ørepropper, lær (lær eller semsket dekker for klærne), varme-hansker, stål-tå støvler og beskyttelse for langt hår.

Alltid har en brannslukningsapparat, førstehjelpsutstyr og øyedusjen hendig. Se aldri direkte på en sveising gnist fordi lyset som produseres kan brenne netthinne.

Andre artikkelen

 • fargeteori & design
 • hvordan å tegne chevy lastebiler
 • Mark Rothko’s fargeteori
 • hvem er alfred gockel?
 • ulike kunst stiler malerier
 • hint på å utvikle film
 • hvordan å analysere tegneserier
 • Sør visittkort ideer
 • origami papir ball instruksjoner
 • instruksjoner for silketrykk
 •