hvordan å erstatte en bakgrunn i photoshop

hvordan å erstatte en bakgrunn i photoshopI denne korte opplæringen skal du lære å ta to bilder (ett for forgrunnen fag og en for bakgrunnen fag) og kombinere dem til et sammensatt bilde

Du trenger:. .
Computer med Adobe Photoshop installert
To bilder i digitalt format.


en.
Å begynne, vil vi begynne med å importere våre bakgrunnsbildet i Photoshop. For dette bildet har jeg valgt en vakker West Virginia solnedgang.
To.
Deretter importerer bildet skal brukes til forgrunnen. Jeg har valgt et bilde av Cape Hatteras Lighthouse i Outer Banks, NC. Når importerte, gå til "Velg"-menyen og velg "All". Deretter går du til "Rediger"-menyen og velg "Copy".
Tre.
Nå som forgrunnen er kopiert, velger du bakgrunnsbilde og gå til "Edit"-menyen og velg "Lim inn". Dette bør lime inn bildet som et nytt lag. Herfra vil vi bruke for å laga den endelige sammensatt bilde. Med forgrunnen laget valgt, klikker du på "Mask"-ikonet (ikonet som ser ut som et rektangel med en sirkel i det like nedenfor lagene vindu) mens du holder nede Alt-tasten. Deretter bruker pensel verktøyet sett til kvit, male maska (ikke bildet på laget) for å avdekke eventuelle ønsket forgrunnsobjekter. Hvis du røpe for mye areal, ikke bekymre deg . . . du kan sette malerpensel til svart og fylle tilbake i alle nødvendige områder. Når fornøyd med den eksponerte området . . . gå til "Filter"-menyen og velg "Blur" . . . velg "Gaussian Blur" og sett radius på ca. 90-10 piksler og velg "OK". Dette skal hjelpe myke opp kantene opprettet i maska og la den ser litt mer naturlig. Som etterlater oss med noe som dette . . . ikke så ille, men som du kan se, er belysningen på fyret vesentlig annerledes enn det du ville se i solnedgangen. Vi begynner arbeidet med dette i neste trinn.
Fire.
Å begynne å jobbe på belysning problemer . . . gå til "Lag"-menyen, velg "New Adjustment Layer" og Deretter velger du "Selektiv farge". Når du har valgt "OK" for å legge det nye laget, må du begynne å justere fargen profiler i forsøk på å matche forgrunnen fagets toner til den av bakgrunnsbildet. For dette bildet, justert jeg "Cyan" skyveknappen under "Red" og forskjøvet hver av glidebryterne under "Nøytrale" farge for å gjøre belysningen på fyret litt varmere, som dette . . .

5.
Vi leter bedre, men nå er vårt himmelen er litt for mettet og mørke. I stedet for å fjerne noe av Selektiv Color laget for å kompensere, bestemte jeg meg for å velge bakgrunnslaget, høyreklikk og velg "Duplicate Layer". Så flytter den nyopprettede laget til topps. Med dette laget valgt, igjen Alt + klikk på masken ikonet (se trinn 3) for å legge et nytt lag maske. Ved hjelp av en hvit pensel igjen, malte jeg i området å få frem de opprinnelige himmelen, men forlater fyret og bakken urørt. Så igjen velger du "Filter", "Blur", "Gaussian Blur" og bruke en 90-10 piksel uskarphet. Jeg valgte å bruke denne metoden fordi jeg føler at sandwiching forgrunnen laget mellom to bakgrunnslag ga det et mer naturlig utseende og lot bildene å blande sammen i en mer behagelig måte.
6.
slutt, bare for å øke kontrasten litt . . . gå til "Layer" og velg "New Adjustment Layer", deretter "Curves". Hvis du ikke er vant til å bruke kurver, kan du finne mange gode pekere online bare ved å gjøre noen enkle søk . . . men i utgangspunktet, vil du ønsker å lage en liten 'S' i rett diagonal linje ved å klikke og dra nederst til venstre tredjedel av linjen nedover og øverst til høyre tredjedel av linjen oppover. Husk å gjøre gradvise justeringer, og forsikre deg om at førehandsvisinga er satt til på slik at du kan se hvordan justeringene påvirker bildet. Selv om dette ikke litt mørkere bildet igjen, betyr det ikke over mette fargen nesten like mye som den selektive farge laget berørt den. Alt du trenger å gjøre nå er å lagre det endelige bildet i det formatet du ønsker.

Tips og advarsler


 • For best bildekvalitet, bruker høyoppløselige digitale bilder .
 • Andre artikkelen

 • Slik gjenoppstår sponplater kjøkkenskap med endrede kunst
 • hvordan du gjør bånd broderi og stumpwork brodering
 • om windsocks
 • hvordan å montere en hevet bilde på en plakett eller flat matchende-bakgrunn
 • typer linser som brukes i kameraer
 • retro grafisk design
 • hvordan å trekke en takksigelse cornucopia
 • tegneserie animasjon historie
 • hvordan å tegne ballett sko
 • hvordan å tegne en karikatur hund trinnvis
 •