hvor å endre fargen på håret ditt i et bilde

hvor å endre fargen på håret ditt i et bildeRedigere et bilde for å endre hårfarge kan være en interessant måte å se hvordan håret kan se hvis du velger å ha den farget. Eller kanskje du redigerer din hårfarge i et bilde for å lage en online avatar eller noen andre prosjekt. Det finnes også mer profesjonelle applikasjoner, som retusjering modellens hår farge i et bilde på grunn av dårlig belysning. Uansett hva grunnen er, kan du bruke flere forskjellige bilderedigeringsprogram metoder for å gjøre dramatiske eller subtile endringer i hårfarge i et bilde. Redigere hår i et bilde kan være spesielt utfordrende på grunn av "pistrete" kanter som mangler klar definisjon og en mangel på kontrast mellom hår og andre objekter i bildet.

Du trenger:
Digital image
. Adobe Photoshop eller andre bildebehandlingsprogram.
Photo Paper.


en.
I ditt bilde redigering programvare, åpne et digitalt bilde --- enten fra en lagret fil, lastet opp direkte fra et digitalt kamera eller skannet fra en fotografi.
to.
Velg forstørrelsesglasset verktøyet for å zoome inn på bildet slik at du kan tydelig se kantene av håret på bildet.
tre.

Klikk på "tryllestav"-verktøyet (i Photoshop), og bruke denne til å velge håret. Dette verktøyet er også kalt en "quick mask" eller "auto mask"-funksjon i andre programmer. Hvis det er mange høydepunkter og skygger i håret, kan verktøyet bare velge en del av håret. Du kan utvide den valgte seksjonen ved å holde nede "shift"-knappen på tastaturet og klikke på området av hår som du ønsker lagt til utvalget.
Fire.
Bruk "lasso "hvis ikke en magisk tryllestav verktøyet er tilstede, eller hvis deler av hår kan ikke velges med tryllestaven på grunn av manglende kontrast mellom håret og de omkringliggende deler av bildet. Dette verktøyet er også kalt en "maske" verktøyet i noen programmer. Den lassoverktøyet velger en del av fotografiet ved at du kan klikke langs kanten av området du vil velge.
Fem.
Juster lysstyrken for å gjøre håret lysere farge eller mørkere. I Photoshop, er lysstyrken finnes i "Image" menyen under "lysstyrke /kontrast. " I andre fotoredigeringsprogrammer, kan lysstyrken også finnes under en "Foto" eller "Rediger"-menyen.
Seks.
Juster fargebalansen til å endre hårfarge til en annen nyanse. Fargebalansen verktøyet er funnet i "Image" menyen under "Justeringer" i Photoshop. Det kan finnes under "Foto" eller "Edit"-menyen i andre fotoredigering programmer. Du kan endre hårfarge ved å justere balansen mellom cyan og rødt, magenta og grønt, og gult og blått. For eksempel, for å gjøre hårfarge flere røde, vil du skyver fargebalansen skyvekontrollen bort fra cyan og mot rødt. Denne metoden vil opprettholde håret detaljer og ulike toner av håret.
7.
Lagre bildet når du er fornøyd med resultatet.
8.
Skriv ut bildet på fotopapir hvis du endrer din hårfarge i et glanset bilde.

Tips og advarsler


 • For kunnskapsrike Photoshop-brukere, kan du prøve "Bytt farge" verktøyet i "Image" menyen under "Justeringer. " Det vil tillate deg å redigere fargetone, metning og lysstyrke. Men det krever en forståelse av hvordan å jobbe med valgene dine på et negativt bilde og mer avanserte funksjoner som "uklarhet. "For å opprettholde en kopi av uredigerte originale, åpner du bildet, går du under "fil"-menyen og velg "lagre en kopi. "Hvis du bruker Photoshop, klikker du "History" under "Window" menyen for å åpne en boks som vil liste hver redigering. Dette verktøyet lar deg veksle mellom ulike versjoner av bildet på hvert trinn i din redigering økten. Dette verktøyet gjør det mulig å sammenligne effekten av ulike endringer, og det gjør det enkelt å reversere en handling hvis du ikke liker resultatet.
 • Andre artikkelen

 • elementer av en god fotografi
 • hvordan å tegne koser
 • hvordan BlackLight plakater arbeid?
 • hvordan å lage band logoer
 • hvordan å trekke en airwalk sko
 • hvordan å tegne manga på en datamaskin
 • hvordan å trekke en Ford Mustang
 • hvordan gjøre 2d animasjoner
 • berømte malerier av landskap
 • hvor å fjerne svart rust-oleum gjerde maling fra huden
 •