hva slags maling eller beis bruker dere for en utenfor døren?

hva slags maling eller beis bruker dere for en utenfor døren?Maleri er en av de mest kostnadseffektive Oppussing prosjekter du kan gjøre. Noe så enkelt som et nytt strøk med maling kan gi noen plass et helt nytt utseende --- alle for en meget rimelig pris. Selv så det er viktig for huseiere å være klar over de ulike maleriet krav til prosjekter utenfor. Utvendig maling prosjekter krever en litt annen tilnærming, siden disse utvendige dører og vinduer må stå opp til elementene

å Prime eller ikke å Prime

En av de største beslutningene huseiere må gjøre når du vurderer en utvendig maling prosjekt er om ikke å påføre et strøk med primer før du starter maleri-prosjekt. Ditt valg av maling vil bidra til å avgjøre hvorvidt en primer er nødvendig, og det er viktig å spørre om nødvendigheten av å bruke primer ved evaluering av hvert merke og stil av maling. Behr's Premium Plus Ultra linje, for eksempel, er utformet for å gi grunning og maling i en kan, eliminerer behovet for å prime. Men andre stiler av Behr maling kan trenge en primer for ordentlig og holdbarhet.

Utvendig Maling

Hvorvidt en primer er nødvendig det er viktig for deg å velge en maling som er laget spesielt for utendørs bruk. Maling som er beregnet for bruk utenfor hjemmet må ha større holdbarhet og falmingsbestandighet å tåle vær og vind og motstå falming fra solens stråler. Når du velger en utvendig maling, vurdere unike utfordringene i ditt hjemmemiljø. Hvis man maler en dør som er i direkte sollys mye av den dagen du vil ønske å plassere falmingsbestandighet og solbeskyttelse øverst på listen. Hvis du får mye regn og snø, vil blister motstand være ekstremt viktig. Ved å ta hensyn til utfordringene i din egen utvendig du vil kunne gjøre det riktige valget.

Velge rett Beis

Det er tider når en god beis vil være det riktige valget for din ytterdører. Flekker kan se vakker på ytterdører, og de er en flott måte å få frem den naturlige skjønnheten i treverket. Ved vurdering beis for utvendig bruk er det viktig å vurdere en rekke faktorer. Flekker for utendørs bruk kommer i to varianter --- latex og oljebasert. Begge typer flekker er like effektive, så det koker egentlig ned til personlige valg. Solid-farget, oljebasert beis er perfekt for bruk på ytterdører, og de er veldig holdbare og fargeekte. Det er viktig å huske på at denne typen flekker kan bare brukes på vertikale flater som dører, slik at huseiere som ønsker det samme flekken å gjøre dobbelt arbeid på dekk eller annen type underlag kan være lurt å velge latex flekken.

Andre artikkelen

 • modellering leire tips
 • hva slags maling er brukt til lerret fortelt?
 • hvordan du bruker illusjonen effekten i gimp
 • hvordan å forberede Masonite for akrylmaling
 • tips på konsert fotografering
 • hvor å fjerne interiørmaling
 • fargeteori & design
 • olje maleri portrett teknikker
 • DIY: malt garasje gulv
 • hvordan å få barn lage sine egne bøker
 •