gjør-det-selv tatovering design

gjør-det-selv tatovering designVi har alle sett folk på stranden med sine generiske, trakk-out-of-a-bok tatoveringer. Men du trenger ikke å se ut som alle andre. Designe din egen tatovering er ikke så vanskelig som det høres ut. Med litt kreativitet og litt tid forskning og utvikling av design, kan du opprette en tatovering som vil være et unikt og minneverdig stykke kroppskunst i mange år

Design

Tenk på hva slags tatoveringer du liker, enten intrikate eller enkle, tribal eller blomstermotiver. Er det en spesiell grunn bak tatoveringen din? Kanskje det er for et bryllup eller jubileum, eller som et minnesmerke over en viktig hendelse i livet ditt. Brainstorm noen av symbolene du kan bruke til å representere nøkkelen ideer.

Hvis du er en artist, kan du begynne å skissere ut potensialet design. Hvis du ikke er en artist, kan du kjøpe spesiell programvare for å designe tribal tatoveringer, eller snakke med tatovering eller andre kunstnere til å bestille et stykke. (Se Resources nettside) Alternativt kan du skrive ut et design som du liker og pynte det med din egen personlige touch. Bruk markører eller penn for å legge til bokstaver, farger eller andre motiver for å utskriften å gjøre tatoveringen helt din egen.

Husk når du utformer tatovering som farget blekk tendens til å falme raskere enn blå eller svart blekk . (Se Referanser 1) Også, sterke linjer gjør for skarpere og mer definert tatoveringer enn svært intrikate og delikate design.

Bekreft

Kanskje du har hørt historier om tatoveringer gått galt. For eksempel, fyren som ville ha en tatovering i greske tegn. Han mailet teksten til sin greske professor å oversette, men visste ikke at ulike skrifter ikke alltid bruker samme tastetrykk for utenlandske alfabeter. Professoren datamaskin brukt en annen gresk skrift enn studentens, garbling ordene. Studenten gadd ikke å dobbeltsjekke kopien han skrives ut, og etterlot ham med en meget permanent gresk utseende (men meningsløst) tatovering! Moralen i denne historien er, hvis du skal bruke japanske eller kinesiske tegn, et fremmed språk eller et bibelvers, sjekke og dobbeltsjekke med anerkjente kilder som ordene eller bokstavene, eller referanser du vil faktisk si hva du tror de sier. Ikke anta at teksten du sendt til en oversetter vil komme tilbake på riktig måte. Bruk alltid trykte eksemplarer til å kontrollere arbeidet.

Test It Out

Når du har gjort din ideelle design, test-kjøre den med en midlertidig tatovering. Du kan kjøpe midlertidig tatovering papir for hjem-skrivere-se Resources for mer informasjon. Ved hjelp av en skanner hvis du har trukket ut kunstverk for hånd, skanner design inn i datamaskinen din. Juster design til riktig størrelse, og deretter skrive det ut på den spesielle tatovering papiret. Med midlertidig tatovering, kan du eksperimentere med hva din tatovering vil se ut på forskjellige områder av kroppen din. Når du er klar til å få autentiske tatovering, se etter en kvalifisert tattoo artist og ta den beste kvalitet utskrift av designe din med deg til studio.

Andre artikkelen

 • oljebasert maling opprydding tips
 • hvordan å bruke gjennomsiktighet i silketrykk
 • børste maleteknikken
 • hvordan å trekke den mørke ridder logo
 • hvordan gjøre porselen plater
 • hvordan du lager din egen tegneserie cover
 • hvordan å tegne blomster trinn-for-trinn
 • hvordan senteret et bilde
 • animert bok tutorial
 • da var tramp kunst laget?
 •