fjerning av maling fra stein

fjerning av maling fra steinHærverk og maling skjer ulykker. Ikke bare er maling på en stein underlag stygg, kan det være forstyrrende dersom den inkluderer en melding. Du trenger ikke å bruke sterke kjemikalier eller betale for å få malingen fjernet. Ved hjelp av riktig verktøy og tålmodighet, kan du fjerne maling fra en stein overflaten i kort tid

Bruke en Power Washer

Besøk din lokale maskin eller hjemme forbedring butikken, eller leie av utstyr business å leie eller kjøpe en kraft skive å fjerne maling fra slike stein overflater som vegger, steiner på en del av huset, innkjørsler og store steiner i hagen din. Enheten sprayer vann ved høyt trykk. Før du bruker vaskemaskinen, følge eventuelle instruksjonene om montering av enheten.

Start med et bredt munnstykke spray og sette vanntrykket til lav. Arbeid i mot maling spot. Beveger seg fra side til side og langsomt øke vanntrykket. Hold bruke vann til malingen flekken er borte. Vær tålmodig. Det kan ta litt tid å fjerne maling hvis det er over et stort område, eller har vært brukt med flere strøk.

Advarsler

Når du først begynner å bruke strøm skive, vil enheten føles vanskelig. Bli vant til det før du forsøker å fjerne malingen spot. Ikke slå på enheten full styrke først, starter langsomt og bygge opp vanntrykket. Vær forsiktig med å skyte vann på elementer som er skjøre, eller du ikke ønsker å bli våt, for eksempel bilen eller blomster. Aldri direkte kraften vaskemaskinen mot mennesker eller dyr.

Svak og liten Stones

Hvis du har små, mykere steiner i hagen din eller stein i en stein hage, bruk en flytende maling stripper spesifikke for den type stein du ønsker å rengjøre. Påfør stripper i henhold til instruksjonene på beholderen. Bruk alltid hansker og vernebriller når du arbeider med en maling stripper.

De fleste maling strippere må anvendes og la stå i en periode for å jobbe på maling stedet. Når malingsfjerner har hatt en sjanse til å jobbe, bruke en maling scrapper for å fjerne eventuelle rester av maling og vask steinen med vann før du legger tilbake i hagen din eller annen plass.

Beskytt deg selv

Bruk full beskyttelse fra topp til tå når du bruker en kraft vaskemaskinen eller maling stripper. Pass på at du har på deg støvler eller høy-top sko, votter, lue, øye briller, og jeans eller tung bukser, og du dekker armene i tilfelle du mister kraften vaskemaskinen og den tar sikte mot deg. Trykket i en makt skive er veldig sterk, så hold enheten med begge hender og grep den fast.

Etter å ha brukt en maling stripper, vaske hendene grundig etter at du har fjernet hanskene i tilfelle noen av stripper kom i kontakt med huden din. Hvis dette ikke gjøres kan føre til hud brannsår eller irritasjoner.

Andre artikkelen

 • hvordan du gjør et portrett på lerret
 • Slik provisjon en artist å gjøre et kjæledyr portrett
 • tekstur male teknikker
 • hvordan man skal forstå dimensjonene av farger
 • hvordan gjøre 3d stereograms
 • hvordan å male en bordplate til å se ut som stein
 • tilskudd til kunst
 • en guide til claymation
 • morsomt, enkelt og billig håndverk
 • hvordan å trekke katten i hatten
 •