farge blyant art tutorial

farge blyant art tutorialColor blyant kunst er utfordrende og morsomt. Med farge blyanter, har du fordelen av både tegning og ved hjelp av forskjellige teknikker for å skape realistiske farger effekter ved å kombinere små forskjeller i farge skyggelegging. For å få mest mulig ut av farge blyanter, er det flere teknikker du kan bruke. Her er noen av de enkleste måtene å blande og balansere linjer og farger for å skape farger blyantskisser verdig vis på veggen

Du trenger:.
Heavy Fabric
. Strimler av Wood. MobiltelefoniBilde Hanging Wire.
Staple Gun, eller tommel-totalkvoter.
Hammer.
Nails.
Saw.

verktøy av handelen

Kjøp et godt sett med farge blyanter å komme i gang. Enhver art levering eller hobby butikken fører et stort spekter. Kjøp den beste sett du har råd, med det største utvalget av fargenyanser. Legg til et sett av kjøtt-tone farger blyanter hvis du har råd til det. Dette vil spare deg for tid med farge-blanding og skyggelegging senere. Du trenger også en god eltes viskelær og en skissebok å komme i gang. Du kan legge andre farger-blyant typer å verktøykassen senere, inkludert pastell farger, akvarell blyanter og pigmentert skissere blyanter.

Initial Skisse

Sketch tegningen lett med en leder blyant for å begynne. Noen kunstnere bruker farge blyanter for skisser, men å ha en standard lede disposisjon som base av skissen er en teknikk ligner på Underpainting teknikken som brukes av kunstnere som jobber med oljer. Ved hjelp av en lede blyant gir enkel retningslinjer å følge, og skaper harde linjer i tegningen.

Multi-Tone blanding

Bruk multi-tone blending å legge lag av tone til din farge skisser. Gjør dette ved å bygge farger fra lys til mørke. En multi-tonet lag av tre eller fire nyanser av samme farge, bygget fra lyseste til mørkeste, forbedrer din base farge ved å skape dybde. I tillegg til multi-tone lagdeling, kan du bruke fingeren for å gni og blande de forskjellige lagene for å skape tekstur. Jo flere nyanser av én farge du bygge opp på denne måten, jo større effekt.

Kull og grafitt utheving

Bruk kull eller grafitt blyanter i forbindelse med din farge blyanter til å lage imponerende skygge eller skinnende virkning. Du kan legge lette berøringer av trekull til farger i områder hvor skyggen skal skje, og deretter blande kull i fargen med en finger eller et viskelær. For å opprette blanke markere, bruk lette feiing eller crosshatching slag med en grafitt blyant.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne katter: realistiske øyne med grafitt blyant
 • hvordan å lage en vakker skinn lommebok
 • hvordan sette egendefinert hvitbalanse for perfekt farge fra ditt digitale SLR-kamera
 • hvordan å tegne en yantra
 • hvordan å lage unike bilderammer
 • hvordan gjøre en god silhuett
 • hvordan å lage en uavgjort farget t-skjorte
 • hvordan å lage en scrapbook kalender
 • fargehjul grunnleggende
 • hvordan å trekke Batman logoen trinn for trinn
 •