bakt potet bag håndverk

bakt potet bag håndverkBakt potet Posene er utrolig nyttig små poser som kan ideelt sett ha en bakt potet, men kan også holde tortillas, maiskolbe, kandiserte epler eller noe annet som vil passe inn i det som kan være mikrobølgeovn. Det er 10 av 10 inches kvadrat og 100 prosent mikrobølgeovn. Disse posene er laget av en rekke mønstre og design som har blitt mer og mer kunstnerisk som bakt potet posene har blitt mer populært

Materialer for Bag

Først må du velge et stoff med en design i det som du liker. Dette kan være en enkel farge eller design som du kan sy noe inn senere. Når du har valgt stoff mønster du trenger 1 /3 meter av dette stoffet, en barneseng størrelse av bomull batting, bomullstråd og merking blyanter. Du kan også bruke andre materialer som brunt rayon tråd for sying eller 1 /8 yard skinn skyggelagt stoff for en valgfri potet applikasjoner.

Kutte Fabric

Start å skjære alt nøyaktig. Stoffet for posen selv vil være 11 med 23 inches. Et annet stykke stoff må kuttes for at slimhinnen i potet vesken måler 10 x 22 inches, som det vil bli sydd inn i litt større bag stoff som fôr. Den bomull batting må kuttes for å matche størrelsen på posen stoffet på 11 med 23 inches. Hvis du velger å bruke den valgfrie skinn farget stoff, skal det kuttes på om dimensjonene på en potet på 4 med 2 inches.

Gjøre Bag

Sett bomull vatt på feil side av vesken stykket . Deretter kanal teppet en tomme fra hverandre i lengderetningen på stykke posen stoff. Nå vil du trimme quiltet brikken å måle 10 inches med 22 inches, og deretter sy posen til slimhinnen rundt alle kanter, la 5 inches åpen langs den ene kanten. Trim hjørnene og trykk lett. Nå kaster den øverste kanten ned 2 inches på posen er tilbake. Fold forsiden av posen slik at sauma kanten kampene toppen fold. Stitch hver side og trykker ut en folder nederst.

Boxed Bunnen av Bag

For å gjøre posen har en eske bunn, bringe sidesømmen og den nederste linjen press sammen. Du kan pin det å sikre det. Deretter måler 1 tomme langs sømmen linje fra et sluttpunkt i sømmene, og markere dette punktet. Tegn en linje vinkelrett på sømmen linjen, og deretter merke det punktet. Stitch på den linjen, gjennom alle tykkelser. Gjenta for det motsatte hjørnet. Ta til høyre side ut, snu klaffen utenfor. Posen kan holde opp til fire poteter i mikrobølgeovnen.

Andre artikkelen

 • hva er Fredrix?
 • foto oppdrag ideer
 • metoder for utskrift kunst
 • hva er giclee trykk?
 • kan du male laminat skap?
 • hvordan du oppretter en brusflaske fisk
 • hvordan gjøre Andy Warhols pop art bruker photoshop
 • hvordan å lage en leirgryte skulptur pidestall
 • hvordan å forberede en portefølje for gjennomgang
 • berømte antikke japansk treplaten utskrifter i sort / hvitt
 •