bakgrunnsbilde tutorials

bakgrunnsbilde tutorialsMange mennesker liker å ha tilpasset bilder som deres datamaskin er tapet, og noen enda liker å skape sin egen bakgrunn i Paint og andre bilde redigeringsprogrammer. En stil av bilder vises ofte som bakgrunn er det "blackberry" vridd lys bilder, hvor hver enkelt kan opprette og redigere i Adobe Photoshop for å passe hans eller hennes preferanser

Twisted Lights

Åpne en ny side i Photoshop. Fyll bakgrunnsfargen med hva du vil. Den vanligste bakgrunnsfargen er svart eller hvit. Bruk hvilken som helst farge du vil, men ikke den fargen du vil bruke som linjer av lys, slik at de ikke blandes sammen. Velg en del av midt på siden med rektangelet velgeren. Denne delen vil være der mesteparten av farget lys vises, så det skal ikke fylles til kantene av skjermen. Nå bruker gradient verktøyet til å fylle rektangelet du nettopp valgte. Fyll den med hva fargen du ønsker lysene å være og gjøre opacity fra 100% til 0%. Dette gjør valget skifte fra rødt til transparent, bakgrunnen skinner gjennom den transparente deler.

Nå velger "Edit"-menyen og klikk "Transform". Klikk på "Forvrengningsfilter. " Deretter går du til "Rediger" og klikk "Transform" og velg "Warp". For best bølgete effekt, velger flagget og prøve de 20% bøye å starte hvis du vil at bølger av lys til å ha skarpere svinger eller for å øke svingen. Deretter oppretter du en ny rektangel som du gjorde i de siste trinnene. Fyll den med samme farge som den første og sett gradient innstillingene det samme som det første rektangelet. Denne gangen når du forvandle og bøy rektangelet, speilet den andre innstillinger slik at flagget går motsatt vei fra den første.

Legg et lag stil på figurene du har laget. Gå inn i "Layer" og velg "Layer style" og klikk "Indre skygge," velg en lysere nyanse av fargen du allerede har brukt til å fylle trekanter og sett en vinkel på -90 grader, avstand av 45 px, choke av 0% og størrelse på 70%.

Deretter velger du "Filter," klikk "Blur" og velg deretter "Gaussian Blur. "Bruk 2 px radius. Gjenta laget stilen trinnene for den andre figuren. Bruk en penn til å lage små linjer som beveger seg langs figuren din. Kontroller linjene litt bølgete, kanskje kryssende, og legge til så få eller mange du vil ha som stråler av lys Velg pensel verktøyet og juster innstillingene til 0% hardhet og 13 px størrelse Trace penselen over de linjene du opprettet Opprett et lag stil for linjene som du gjorde for rektanglene,. . . denne gangen bruke "Inner Glow "og" Color Dodge. "Bruk hvit som farge, med mindre du ønsker en annen farge for lys. Angi 100% dekkevne, 0% choke, og 8px størrelse.

Deretter velger du "Color Overlegg" for å velge en lettere versjon av den opprinnelige fargen. Skjule noen av stiene ved å velge lag av banen du ønsker å jobbe med, går inn i "Layer", deretter "Layer mask" og "Reveal alle. " Bruk en børste med 0% hardhet og en størrelse rundt 50px, og bruke samme farge som bakgrunnen din, og trekke den over deler av linjene du ønsker å skjule. Du har nå vridde lys bakgrunn.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne surfe kunst
 • blekk maleri teknikker
 • hvordan å tegne ballett sko
 • historien av plakater
 • hvordan ta nærbilder ’s hvis det digitale kameraet ikke har en makro objektiv
 • middelalderske hår-skjærende verktøy
 • portrett maleri tutorial
 • hvordan du velger den beste merke oljemaling
 • hvordan arbeide med trekull blyanter
 • epoxy maling farer
 •