Neopets tegning tutorials

Neopets tegning tutorialsNeopets er et online virtuelle kjæledyr spill som har tiltrukket seg et publikum av unge pet eiere. Neopets har jobbet seg inn i hjemmene i form av små tegneserier, utstoppede dyr og andre gutten leker. Tegning disse cartoonish ser tegnene er ganske enkel, og er en fin måte å underholde små barn

Jubjub

Start med å tegne en stor sirkel. Denne sirkelen representerer Jubjub viktigste kropp og vil gi deg en guide om hvor å plassere andre detaljer. Deretter trekker to ovaler som skal dekke bunnen på venstre og høyre side av større sirkel, med toppen av ovaler flate i stedet for runde, og den nederste litt spisse. Disse ovaler vil representere Jubjub føtter. Tegn to små sirkler i større sirkel. Hver av disse sirklene skal delvis dekkes av føtter og delvis sentrert i større sirkel. Disse mindre sirkler er Jubjub øyne. Tegn to curvy linjer over øynene for å danne øyenbrynene. Legg en liten munn under øynene. Trekke noen taggete linjer på utsiden av sirkelen for å gi Jubjub en fuzzy utseende.

Nå slette retningslinjer som du tegnet tidligere. Slette større sirkel slik at fuzzy linjene utgjør hoveddelen av din Jubjub. Også lage alt som er inni Jubjub føtter og skygge øynene. Til slutt legger tre små, avrundede tall innenfor hver av de føttene retningslinjene du tegnet tidligere for å danne Jubjub på tærne.

Grundo

Start med å tegne en oval som strekker seg fra venstre til høyre. Deretter trekker en annen oval akkurat som den første under det, posisjonering ovalen så det er halvveis overlapper den første. Den første ovale er der Grundo hode vil bli mens den andre er Grundo overkropp. Tegn to små stubber nederst på den andre ovale, som vil angi plasseringen for Grundo ben.

Erase de delene av ovaler som overlapper hverandre, slik at du med de viktigste disposisjon for Grundo . Tegn to små buler i øvre høyre og venstre av toppen ovale. Disse buler tjene som "øyenbryn" området like over Grundo øyne. Nå, tegne små svulmende sirkler under buler du bare trakk å danne bug-like øyne. Tegn en liten svingete linje nederst på toppen ovale å danne en munn. Tegn små buler på slutten av munnen for å danne kinn. Tegn to små ovaler peker bort fra kroppen på slutten av hver etappe form du tegnet tidligere. Disse ovaler vil avslutte Grundo føtter ved å danne sine tær. Tegn to små stubber veldig lik benet figuren du tegnet tidligere kommer ut fra kroppen, hvor de to ovaler krysset for å danne starten av Grundo armer.

Fullfør Grundo munn ved å legge en mindre kurve etter første og sette to små vertikale linjer for å koble de to. Tegn to små sirkler over Grundo hode lent mot venstre, og et annet sett lener mot høyre. Koble sirkler med to litt buede linjer som fører tilbake til bunnen sirkelen, og så til hodet for å danne Grundo sine antenner. Avslutt Grundo ved å legge sin stubby små hender og tegne en liten kurve mellom øynene å avslutte sitt nesen.

Andre artikkelen

 • hvordan å trekke kvinnelig skjønnhet og brystet
 • historie gresk malerier
 • lett graffiti å tegne
 • hvordan å skisse en elefant øre anlegg
 • hvordan å bli grafisk designer uten møtende kunstskole
 • Slik stripe maling fra støping
 • hvordan å designe high end restaurant sitteplasser
 • hvor å fjerne en dato stempel
 • fargeteori og metning
 • trinn for å tegne et menneskelig ansikt
 •