Hvordan rense og ta vare på oljemalerier

Hvordan rense og ta vare på oljemalerierHva er den beste metoden for håndtering av et bestemt kunstverk som trenger ømhet, kjærlighet og omsorg? Forsøker du å gjøre restaurering selv, eller sende deg det gjøre til en ekspert? Her er noen aktuelle forslag:

Du trenger:
En ren, tom Windex flaske eller hårføner
. En middels stor meget myk børste.
Myk klut eller bomull.
Terpentin, muligens.
Såpe og vann.
Rengjøring kit (valgfritt).


en.
En. I noen tilfeller, ikke gjøre noe på egen hånd. Hvis du mistenker at maleriet har noen reell verdi, kanskje på grunn av alder eller en kunstnerens signatur, eller fordi du har blitt forsikret av andre at det har verdi, har en ekspert sjekke det ut før du prøver noen rengjøring. Er du i tvil, så vidt blåse vekk litt støv og la kunst ekspert har på det. Kunsten er å finne den sakkyndige-don't bare anta noe antikk forhandler eller kunst rammebutikken vet eller bryr seg om den faktiske verdien. Trist å si, det er upålitelig typer i alle lokalsamfunn som synes ærlig, klar til å nedgradere male slik en billig tilbud kan gjøres for senere videresalg på Ebay eller en ut-av-byen markedet. Sjekk rundt ditt lokale område, og be om anbefalinger, og finne ut hvem den klarerte ekspertene er, som andre anbefaler som kunnskapsrik, etisk og ærlig-og så være klar til å akseptere dommen. Hva du tenker på som et sjeldent signert maleri kan være en svært god reproduksjon, eller kanskje en "Søndag Maleri,," noe ganske gjort for en lokal kunst viser at ser fint, men kan ha liten eller ingen verdi. På den annen side, kanskje det barnslige rable ned er noe Picasso ga tante da hun var på reise i Spania og hentet hjem for hennes stue. Ikke sannsynlig-men mulig, og hvis så, gi det til den sakkyndige for restaurering og rengjøring
2
2. . . Forutsatt ditt arbeid er hovedsakelig dekorative eller har sentimental verdi (din første oljemaleri av en Iris i en vase, for eksempel), kan du velge å rengjøre arbeidet selv. Her er noen forslag: ved hjelp av en fille er IKKE en god idé, som tråder kan løsne og skade eller bli fanget i teksturen av maling, ditto en fjær støvkost eller vakuum pensel, mye til grov for ømfintlige arbeid. Ting å bruke? Den mest effektive og skånsomme renere er en stor, myk børste, kan du kan kjøpe i en kunst forsyning eller hobbybutikk, kanskje gjør av Camel håret. Hvis du har én hjemme, må den er ren og fri for gammel maling. Med milde og tilbake slag, forsiktig børste støvet bort. Når du er ferdig, er rammen neste. Først er det imidlertid en annen metode som fungerer fint:
3
3. . En annen enkel måte å rengjøre en eldre oljemaleri er med lett blåst luft, bruke en gammel, renset ut og tørket Windex flaske-eller lignende plastboks-selv de ketchup klem variasjon, og blåse luft forsiktig inn i kriker og kroker av arbeidet, en hårføner med varmen slått av vanligvis fungerer fint, også. Ta deg tid og forsiktig blåse bort støvet, både fra maleriet selv og fra filigran rundt rammen.
fire.
fire. Hvordan du rengjør rammen avhenger av sammensetning, om rammen er i hovedsak tre, bruk en veldig myk klut dyppet i varmt såpevann og vred nesten tørr, tørke det rent og deretter bruke en ren, myk klut til å tørke rammen, og hvis du vil, bruke en myk polish-aldri bruke polish direkte til rammen, men satte den på kluten og anvende
5
5. . . Dersom rammen er forgylte, tips en klut lett med terpentin og tørk rammen forsiktig. Du kan også benytte en bomullspinne på dype kanter eller i et hjørne, hvis det er kutt og chips på kantene av rammen, kan du ta dem opp med en forgylt lime tilgjengelig på de fleste håndverk og kunst forsyne butikkene-bare følg instruksjoner gitt.
6.
6. Siden du tar bildet ned fra veggen, støv på baksiden av maleriet, så vel som på forsiden, og støv veggen selv, for å holde rammen skygger fra utviklingsland.

Tips og advarsler


 • Hvis det er overdreven skitt på maleriet ditt, må du bestemme hvorvidt profesjonelle kostnadene ved restaurering er verdt det prisen, du kan bestemme å gjenopprette det selv. De fleste gode kunst forsyne butikkene bære rensing kits, les nøye og følg instruksjonene, men husk at din amatør restaureringen vil påvirke den ultimate verdien av arbeidet, dette kan ikke saken.
 • Aldri, aldri, aldri henger et oljemaleri i nærheten av et vindu som vil tillate direkte solen til å skinne på den når som helst på dagen, eller reflekterer solskinnet en dam eller havet, aldri henge noen art i nærheten av en oppvarming eller avkjøling vent, som ikke bare vil det bli påvirket av temperaturendringer, men støv og skitt skal samle seg på oljen på en mye raskere
 • aldri satt et oljemaleri bak glass;. fuktighet kan akkumuleres og skader lerretet. Heng aldri kunstverk i sterkt fluorescerende lys, det vil positivt og til slutt fade noen delikate farger. Hvis du har en glødende søkelyset på kunstverket ditt, prøv den holde det på en dimmer slik at lavere innstillinger kan brukes med mindre det essensielle.
 • Andre artikkelen

 • bug kunstaktiviteter
 • kinesiske maleri teknikker
 • morsomt bilde montage
 • hvordan gjøre childrens håndverket forkle
 • hvordan gjøre farget glass ut av glass dobs
 • hvordan å male havet
 • hvordan å jobbe hjemmefra og tjene penger som grafisk designer
 • historien om animasjon i Amerika
 • anime kroppen tutorial
 • define side belysning
 •