2d tegnet animasjon tutorials

2d tegnet animasjon tutorialsTegnet animasjon er nøkkelen til å skape en overbevisende tegneserie. Det er animatøren ansvar å skape karakterer som er unike og spennende. Et tegn kan være utformet briljant, men hvis det tegnet ikke beveger seg eller handle på en interessant måte, vil publikum bli lei. I 2D-animasjon, må kunstnerne tegne hvert aspekt og ramme av animasjon, dette krever mye kunnskap om menneskelige uttrykk og bevegelser

Facial Expressions

Ansiktsuttrykk bidra til å definere mange aspekter av et tegn. De kan bidra til å vise humør, generelle personlighet og et tegn indre tanker. Hvis et tegn får uventet dårlige nyheter, kan hans ansiktsuttrykk langsomt slippe fra et smil til en rynke over en rekke rammer. Hvis et tegn blir sinna av noe som skjer, kan hans normale ansiktet langsomt begynner å bli rød i fargen som stress streker på pannen hans og han begynner å skuler. Et tegn opplever fritak kan sakte ha et smil vises på ansiktet hans.

Body Language

Kroppsspråk kan også brukes til å hjelpe i karakter animasjon. Kroppsspråk kan gi publikum et raskt innblikk i hva som skjer i et tegn sinn. En karakter som er animert med armene i kors mens en annen karakter taler kommer over som frittliggende eller defensive. Du kan animere en oppgitt karakter med plutselige krampetrekninger bevegelser av bena og hodet. Ansiktet kan snu fra side til side på jakt etter noe som ikke er der for å forsterke følelsen av forbitrelse.

En god trening for å øke kroppsspråk ordforråd er å observere mennesker på en park. Gjøre raske skisser av positurer folket streiken som de snakker eller beveger seg omkring. Merk hva du mener personens generelle humør er og bruke dette som referanse senere i animasjonen.

Cadence

Hastigheten at figuren din gjør handlinger kan ha en betydelig innvirkning på hvordan de blir sett av publikum. Hyper tegn kan trekning deres lemmer mer og finish bevegelser i færre bilder enn vanlig tegn. Lazy eller søvnig tegn vil ta flere bilder å oppnå de samme grunnleggende bevegelsene som vanlig tegn.

Hastigheten som et tegn trekk kan også diktere sine følelser. Innhold mennesker har en tendens til å bevege seg saktere og ta sin tid. Angry mennesker kan bevege seg i rask og feiende bevegelser. Trist mennesker kan bevege seg sakte mens de er i seg selv men så travelt vekk fra grupper av mennesker. Ta alt dette i betraktning når animere figurene dine.

Andre artikkelen

 • ideer til å male over panel
 • hvordan å lage hjemmelagde kort med personlige bilder
 • hvordan å tegne ballett tøfler
 • hvordan å male en rask og enkel Veggmaleri design
 • hvordan å lage et hjerte med ballonger
 • cool fargeteori
 • hvordan å tegne en smiley med en dobbel hake
 • hvordan å tegne en tessellation
 • hvordan å bruke akvarell fargestifter
 • keramiske mold håndverk
 •