hvordan å tegne ansikter trinn for trinn

hvordan å tegne ansikter trinn for trinnTegning av menneskelig ansikt er en av de mer kompliserte leksjoner i kunsten. Mastering tegning ansikter trinn for trinn kan en kunstner for å lære å fokusere på de linjene som utgjør et ansikt i stedet for ansiktet som helhet. Bruk en steg-for-trinn teknikk for å lære å tegne ansikter og dine ferdigheter blir bedre over tid

Du trenger:.
Sketch pad
Soft artist's blyanter.
. . Eraser eller føyelig gummi


en
Tegn en oval, og dette vil være på utsiden av ansiktet som du tegner. Hvis du prøver å trekke fra en modell, gjør ditt beste for å tegne formen på forsiden av hodet. Noen mennesker har mer kvadrat eller spisse jawlines, eller panne som er smalere eller bredere enn en perfekt oval.
To.
Lag et rutenett av lett å tegne både en vertikal og en horisontal linje over ansiktet som om du kutter en pizza, slik at hver delt delen representerer om lag 1 /4 av ansiktet. Den horisontale linjen vil hjelpe deg å holde øynene rett, og den vertikale linjen vil hjelpe deg å holde munn og nese på linje.
Tre.
På den nedre halvdelen av ansiktet, tegne en liten horisontal linje midt mellom midten av ansiktet og nederst på haken. Denne linjen representerer hvor nesen vil ende.
Fire.
Halvveis mellom nesen og haken linjen, tegne en liten linje å representere midten av munnen. Vær sikker på at disse linjene ikke er mørkt, fordi du vil slette dem senere.
Fem.
Langs den horisontale linjen i midten av ansiktet, foreta ytterligere fire spor linjer nesten halvveis mellom midtpunktet og hver side kanten. Disse linjene må starte nærmere i og vil dele hele linjen i fem like store deler, skaper grenser for breidda på øynene. Med andre ord, vil du dele hele horisontale linjen i fem like store deler, midt som inneholder senteret krysset i ansiktet (mellom øynene).
6.
Bruk lys brede strøk til skisse håret, betaler oppmerksomhet til formen på hårfestet. Shade i mørke områder ved å skape flere linjer. Tenk på hver linje som et hårstrå. Opprette en synlig "ramme" av håret vil gjøre det enklere å plassere ansiktstrekk riktig.
7.
Lett skisse i større ansikts linjer, slik som øyenbrynene og fremtredende rynker eller le linjer.
8.
Ikke fokusere på perfeksjon de første gangene. Ingen ansikt er helt symmetrisk, og å kunne skape en realistisk ansikts skisse som balanserer ut en ujevn symmetri er en ferdighet forbedret bare i praksis.
9.
Kontroller at grunnleggende proporsjonene er riktig før du går for langt med detaljene av funksjonene. Hvis du ikke liker noe, slette den, re-trekke retningslinje og prøv igjen.
10.
Slett alle justeringen retningslinjer før du begynner å ferdigstille tegningen.
11.
Legg nærmere inn i alle funksjoner, inkludert skyggelegging på leppene, øyelokkene og vippene, nesebor og nese skygger, øyevipper, og ansiktshår.
12.
Bruk viskelær forsiktig og ofte for å sikre at hver linje er akkurat slik du vil ha den.

Tips og advarsler


 • Ta en pause hvis du er lei. Lære å tegne ansikter kan være mentalt slitsomt.
 • Andre artikkelen

 • renessansemaleri teknikker
 • hvordan finne inspirasjon til kunsten din
 • hvordan å tegne en tegneserie balltre
 • hvordan du bruker maleverktøy
 • hvordan gjøre en hendelse flyer
 • hva er en roman veggmaleri?
 • definisjon av abstrakt kunstverk
 • hvordan å designe en avis
 • hvordan å forberede Masonite for akrylmaling
 • hvordan å tegne kuromi
 •