svart art teknikker

svart art teknikkerÅ gjøre kunst kan enten være en additiv eller en subtraktiv prosess. De fleste maleri og tegning teknikker innebærer påføring av maling på lerretet eller grafitt på papir, men for de som er interessert i alle typer kunst, du kan vurdere å begynne med en solid sort overflate og ta vekk biter og stykker av den svarte belegg for å opprette bilde . Akkurat som interessant alternativ er å bruke en svart bakgrunn og legg farge til solide svarte overflaten for å lage det endelige bildet

Scratchboard

Scratchboards er spesielt forberedt art boards der papiret er montert på tre, deretter dekket med en hvit leire og en svart blekk. Tegningene er laget ved å ta en spesiell skrape verktøy (faktisk en Xacto kniv fungerer bra) en fjerne den svarte blekk for å avdekke hvit leire under. Noen ganger abstrakt design er opprettet, men utmerket detaljerte og realistiske bilder er også mulig. Student-grade scratchboards er tilgjengelig på kunst butikker, men seriøse kunstnere bruker ofte høykvalitets produkter importert fra England. Til tross for subtraktiv prosess, er fantastisk positive bilder med denne metoden.

Monotypier

Monotyping er en grafikk prosess hvor en glass plate er først dekket med svart blekk (helst farge blekk kan brukes). Mens blekket er fortsatt vått, er et bilde eller design gjøres på platen ved å skrape eller skrape bort en del av den svarte overflaten. Så blekket er overført ved hjelp av en presse for å stykke hvitt papir for å lage det endelige bildet eller design. Hver plate eller stykke glass vil gi et siste bilde, derav navnet Monotype. Husk at prosessen beskrevet ovenfor er bare en av mange måter å lage et monotypi. Likevel er bruken av en svart blekk overflaten en utfordrende måte å begynne grafikk.

Working on Black Paper

Hvis du er kjent med myke pasteller, har du sannsynligvis allerede vet om den svarte pastell papir som er tilgjengelig på de fleste kunst forsyne butikkene. Du kan bruke dette papiret som bakgrunn for både myke pasteller og oljepastell, samt en ugjennomsiktig vannbasert maling som akryl eller gouache. En god begynnelse prosjekt ville være å sette opp et fortsatt liv, og deretter gå om å lage en tegning av oppsettet med stokker av myke eller olje pasteller. Du må gjøre flere tegninger for å få følelsen av kombinasjonen av mørke papir og stokk medium, men denne øvelsen skal gi verdifull erfaring i å arbeide med en mørk bakgrunn, og lære å bygge form og fasong med disse materialene.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en enkel og vakker takksigelse midtpunktet
 • bra utgjør for en strand fotoseanse
 • hvordan å være kreativ med isbiter
 • hvordan å male med sjø svamper
 • hvordan gjøre oljemaling fungere som akvareller
 • hvordan å male bart tre
 • hvordan å strekke en artist lerret
 • hvordan å tegne et knust hjerte
 • hvordan du feilsøker en spray pistol for trevlet maling
 • hvordan å male en kryssfiner gulv
 •