pastell hudfarge teknikker

pastell hudfarge teknikkerMaleri hudtoner er en utfordring for selv den mest erfarne malere i ethvert medium. Pasteller presentere sine egne unike utfordringer. Begynnelsen kunstnere må bruke tid på å utvikle et "øye" for å se alle fargene reflekteres av huden. Skin reflekterer de omliggende fargene i tillegg til de iboende hudfarger. En blå skjorte gjenspeiles i ansiktet påvirker iboende hudfarge. Dype skygger kan kreve fiolett, ultramarin eller dyp grønn, og hvor huden er stram over et bein det kan virke veldig lys, nesten hvit.

Typer Pastels

Mange pastell produsenter tilbyr portrett sett som inneholder farger som dekker et spekter av hudfarger. Disse er verdt å legge inn i pastell samlingen, men du bør ikke begrense seg til disse fargene.

En vanskelighet i å arbeide med pastellene er at du ikke "mix" dem som du ville oljemaling, du laget til å oppnå nøyaktig den fargen du leter etter. Det anbefales å ha så mange farger å jobbe med som du har råd, og du vil ønske å legge til din samling over tid. Pasteller også komme i hardhetsgrader. Begynn pastell malerier med hardere pasteller og avslutt med den mykere seg. Dette bidrar til å holde "tann" på papiret slik at du kan legge mange lag.

Color Charts

Begynn med å lage et fargekart av hudtoner du observerer. Bruk utarbeidelse tape til å opprette ruter på et stykke papir pastell. Legg en stripe av utkast tape i midten av papiret fra topp til bunn. Sagt på en annen stripe hver tomme eller to på hver side av midtlinjen. Nå gjør det samme horisontalt. Velg varm og kald versjoner av hudfarger du observerer. Start på øverste plassen med den lyseste tone og arbeid ned med midten toner og avsluttes med mørke toner. Husk å merke hver av firkantene med fargene du brukte. Lagre fargekart for å skape et bibliotek for framtidig arbeid.

Maleri Portrett

Start portrett med en grå tonal Underpainting som bare fyller i de store former. Hold deg unna detaljene for nå. Alltid maling lys over mørke i pastellfarger. Begynn med en nøytral farge over Underpainting og lett lag fargene i diagrammet. Blend forsiktig og ikke overblend slik at du ikke mister spontanitet i pastell. Deretter legger detaljene.

Dersom maleriet blir for flekkete, lett glasur med blå eller fiolett over hele maleriet til å trekke den sammen. Bruk hvit for høydepunktene sparsomt.

Andre artikkelen

 • hvordan holde male på overflater av plast
 • hvordan å skjule en mini kjøleskap
 • hvordan bruke kreativitet teknikker for å vekke din indre kunstner
 • hvordan å forlenge arbeidstiden på gips
 • hvordan å male gresk padleårer
 • hvordan å lage en enkel julegave snømann pin
 • hvordan gjøre skjermen trykkes tegn
 • hvordan å tegne neser
 • hvordan å delta på kulturelle arrangementer gratis i New York
 • hvordan å male sement med alkyd gulv emalje
 •