litografiet rengjøring

litografiet rengjøringLitografi er en grafisk metode som bruker olje og fett fargestifter til å opprette et speilet bilde over den glatte overflaten av en stein eller metallplate. Enten du eier et litografi portrett eller en matboks, kan du ta hensyn til at tid og et forurenset miljø vil skitne til litografi med allergener, støv eller dyrehår

Bruk av kjemikalier

Hvis du ikke vet hvordan litografiet vil reagere på kjemikalier, prøve å bruke enkle fuktig kluter for å fjerne jord og skitt. På den annen side, hvis du er helt bevisst at bruk av en bestemt kjemisk rense-spray vil ikke skade din litografi, så er det ingen problem å bruke den. Natriumhypokloritt (hovedelement i bleking produkter), kan føre til forsuring i litografiet. Hvis du bruker andre kjemikalier bruke dem først i et lite synlig sted for å unngå mulige farer.
Men når du bruker kjemikalier, må du bruke en nøytraliserende vakuum. Kjemikalier med høy konsentrasjon kan la uønskede flekker på litografiske din. Selv da, hvis du fortsatt bekymre mulig og uforutsette ulykker ved bruk av kjemikalier, vurdere å ansette en ekspert.

Foxing

Tid er den viktigste viktigste faktoren som truer litografier. Om det kan være fukt eller oksidasjon problemer, bør eieren alltid være forsiktig. En av de vanligste problemene er foxing. Foxing oppstår når fuktighet og sopp føre til brune flekker skal vises i overflaten av litografiet. Å tørke disse ut, sjekker du først tilstanden på papiret. Hvis Litografiets er for tynn, anbefaler vi deg å søke råd fra en ekspert på renhold feltet. Likevel, hvis papiret er spenstig nok, utarbeide en bleking løsning ved hjelp av destillert vann og hydrogen peroxide. Vær sikker på at du er iført hansker og forkle for å unngå sikkerhetsrisikoer. Også, legg litografi over et håndkle, siden papir eller andre delikate stoffer opprørt renseprosessen. Når du allerede har forberedt løsningen, forsiktig helle noen dråper på en bomullsdott og passerer den over den brune blotch hvert 30. minutt i fire timer. Når tiden er ute, forsiktig bruk hydrogen peroxide over stedet. Etter dette, la papiret på et sikkert sted, borte fra sopp, fuktighet eller andre risikofaktorer, og la det tørke. Igjen, hvis du er usikker på mulige bivirkninger som kjemiske løsninger vil ha i litho din, søke hjelp fra en ekspert.

Andre artikkelen

 • problemer med Rheem varmtvannsberedere
 • hvordan å male over en hvit MDF bokhylle
 • hvordan å lage en papir mache tegneserie boksen
 • hvordan å selge bildene til bildebyråer selskaper
 • hvordan bruke et fargehjul for å finne hvilke farger går sammen
 • hvor å fjerne oversprayed maling
 • Slik sjablong akrylmaling
 • hva maling til bruk på vinyl materiale
 • hvordan å male på terrassen murstein
 • Copic markører tutorial
 •