hvordan unngå oljemaleri katastrofe

hvordan unngå oljemaleri katastrofeI de tidlige årene av mitt maleri karriere en vanlig feil som har plaget mine malerier og mange andre utviklingsland kunstnere er å ha en dårlig . . .

Du trenger:.
Kreativitet
Self Disiplin.
Open Mind.


en.
Så du tror at du er klar til å male et mesterverk? Vel, her er 5 trinn for å hjelpe deg å unngå et oljemaleri katastrofe. Med denne grunnriss, vil du ha mye mer innsikt i hva det tar å lage fantastiske malerier.

Gjør din forskning
Når lyspære begynner å gløde i ditt sinn, hjernen storm og begynne å bygge referanse. Ikke bare treffer lerretet, døyt ned ideer, skisser og begynne å øve for mesterverket. Mest tidløse kunstverk var ikke slo sammen tilfeldig, de ble utviklet over flere måneder eller år! Selv abstrakte malerier ta utallige år med personlig utvikling og prøving og feiling.
Alle kan skyte for mediocracy, men en ekte mester vil THINK og har bevisste handlinger. En løs penselstrøk kan være bevisst.
To.
Skape et sterkt fundament
I de tidlige årene av mitt maleri karriere en vanlig feil som har plaget mine malerier og mange andre utviklingsland kunstnere er å ha et dårlig grunnlag i tegningen scenen. Gang på gang, ser jeg amatørartister farende gjennom den første tegningen scenen. Det er lett å bli begeistret med maleriet prosessen og overse byggesteinene for en vellykket maleri.
Tre.
Execute maleprosessen
La moroa begynne . Nå som du har et flott design, struktur og tegning, begynne å male. Ikke vær redd for å re-etablere mindre deler av bildet, bare husk at du bør beholde de store proporsjoner og fokus. Selvdisiplin betyr ikke at du bør være en slave til kunsten din, det betyr bare at du er på vei til å bli en mester.
fire.
Push Din Boundaries
Akkurat når du tror at din mesterverket er ferdig, tar litt tid vekk og legge på minst 1 /3 mer arbeid til maleri. Push dine grenser! Den sanne mestere aldri fornøyd.
Fem.
The Final Touch
Det er her vi legger glasur på kaken. Få en ny mening og legge de siste detaljene. Det svært viktig å ha en kar artist (spesielt en som er mye bedre enn deg) med et nytt sett øyne, gir deg konstruktiv kritikk. Ikke ta det personlig kommentar, du trenger det.
Så der har du det, hva venter du på? Med mye hardt arbeid, svette og et åpent sinn, kan du lage tidløse kunstverk
Adam Carnes, Sarasota Florida
Bulldawg Creative:. Artwork Unleashed
http://bulldawgcreative. com /

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en 3-d Powhatan skolen prosjektet
 • hvordan å male metall i akvarell
 • hvordan å ikke drukne i en triathlon
 • hvordan å henge et bilde ramme rett - hver gang
 • hvor å fjerne maling fra steintøy
 • tre prosjekter for gamle gjerdet boards
 • Slik sjablong ord og uttrykk
 • hvordan å produsere falske High Dynamic Range (HDR) bilder
 • hvordan gjøre christmas papir bånd
 • hvordan du får billig kunst rammer
 •