hvordan gjøre lerretet lagring

hvordan gjøre lerretet lagringKunst lerreter må ha et tørt sted å være stablet og lagret, et sted hvor luften vil sirkulere under og bak hvert maleri. Selv om et maleri kan være tørre å ta på, vil tørkeprosessen naturlig fortsette i uker, særlig hvis strukket lerretet er dekket med en olje-basert medium

Du trenger:.
En-av-4 furu eller gran tre lager.
så hester.
sirkelsag.
# 8 casing negler.
16-unse klore hammer.
elektrisk drill.
borekroner.
elektriske skruen pistol.
1 1 /4 tommers flatskjerm hodet treskruer.
grov Sandpiper.
2 1 /2 eller 3 1 /2 cm rundt hode treskruer.

Bygge Decks


en.
Foreta en generell vurdering av samlingen av malte lerreter å finne ut hva størrelsen på bildene som du trenger å lagre. Også telle hvor mange malerier du har.
To.
Bygg en to-lags oppbevaring rack å holde samling av lerretene. For pedagogiske formål denne artikkelen vil forklare hvordan man bygger en lagringsplass rack som er seks meter høy, sju meter lang og tre meter dyp.
tre.
Bygg understellet ved å kutte to 7-fots biter av en-av-4 lager og fem styrer på en lengde på 34 1/2-inches.

fire.
Bygg en boks ramme som er nøyaktig tre meter bred og sju meter lang. Nail alle bordene sammen, vil stå hver bord på kanten så den ferdige konstruksjonen har en høyde på 3 1 /2 inches. To av de 34 1 /2 tommers biter passer på endene, vil man gå i sentrum som en tverrstykket og de resterende to stykker vil bli montert på 21 inches fra ytterkantene, også som krysser stykker. Boksen kan være spikret sammen med kabinettet neglene (finish negler er også akseptabelt). Eller som et alternativ det kan være skrudd sammen.
Fem.
Mål diagonalene å sørge for at rammen er firkantet før du begynner å spikre den øverste brikkene.
6.
Cut seks planker på en lengde på syv meter, og deretter spikre dem til toppen av dekket (med # 8 casing spiker) som du bare bygget. Hvis du lar omtrent en tre tommers gap mellom hvert bord din avstanden bør være ca lik.
7.
Bygg to dekk som er identisk med den du nettopp avsluttet.
8.
åtte Cut, 6-fots stykker

Putting The Unit Sammen


en.
Legg to av de tre dekk på sine sider slik at de står i kø ved siden av hverandre. (Du vil mest sannsynlig trenger en assistent for dette. )
To.
Skill dekk slik at topp og bunn er seks meter fra hverandre. Fest den vertikale søyler med det flate hodet treskruer. Pre-drill hvert hull med et bor og installere tre skruer per knutepunkt. Bruk elektriske skruen pistolen å sette inn skruene. Plasser ett brett i hver ende av enheten og pass på at bunnen av den vertikale støtten stykket er i flukt med nederste kanten av bunnen enheten. Også sikre toppen av støtten stykket jevnt med øvre kant av den øvre enheten. Når de to vertikale støtter brikkene er festet i hver ende av enheten, vil du ha to vertikale stykker å installere. Plasser disse to gjenværende vertikale brikker på et punkt som er ca 28 inches fra utsiden kanten. Fest disse med den flate skruer.
Tre.
Vend apparatet over (du trenger litt hjelp fordi på dette tidspunktet bare den ene siden har en vertikal støtte stykker). Når du snur enheten over dere trenger å feste de fire gjenværende vertikal støtte stykker akkurat på samme måte som ble gjort på forsiden.
Fire.
Installer midten dekk eller sokkel ved de fire foten mark. Lag en blyant merke på de fire foten punktet (målt fra bunnen av enheten) av de fire vertikale støtten stykker. Nå skyver den tredje dekk eller sokkel på plass slik at toppen av enheten på linje med alle de blyantmerker. Fest hylle til den vertikale 1-by-4s med den flate skruer.
Fem.
Snu apparatet over og feste den andre siden av dekket til den vertikale støtten brikker i på samme måte. Kontroller at toppen av hyllen linjene opp på de fire foten merket på hver vertikale stykke.
6.
Plasser enheten mot veggen og feste rammen til veggen studs der det er mulig å bruke januar 2 til 3 /2 tommer lang rundt hode treskruer

Tips og advarsler


 • Enheten kan festes til veggen for ekstra stabilitet eller den kan stå frittstående.
 • Frittstående enheter må diagonal avstiving på hver side og baksiden av strukturen.
 • Sand eventuelle ujevnheter med grovt sandpapir.
 • Plasser din lagringsplass rack på et sted som har god ventilasjon, spesielt hvis du maler med olje. Legge til en vifte for å bedre sirkulasjonen kan være til stor nytte.
 • Andre artikkelen

 • definisjon av en is skulptør
 • hvordan coil bygge med leire
 • hvordan å forsegle et lerret maleri
 • hvor å fjerne maling fra harpiks tre
 • hvordan å designe en god sjarm armbånd
 • hvordan å trekke hånden kalkun
 • risikoer i laser tatovering fjerning
 • hvordan å male en elektrisk utstyr
 • hvordan du oppretter Orton effekten ved hjelp av Photoshop Elements
 • hvordan du feilsøker en maling sprayer
 •