hvordan du oppretter prester kort

hvordan du oppretter prester kortEnten du ønsker å lage gratulasjonskort som en gave til din favoritt prest, rabbi eller pastor --- eller du ønsker en karriere utforme gratulasjonskort egnet for bruk av medlemmer av geistligheten --- you'll finne et ventende marked i denne dagen og alder av sarkasme og humor. Det hjelper å ha desktop publishing erfaring og noen kreative stil. Leter du etter en anledning for å presentere tilpassede kort til dine favoritt-religiøs leder? 11 oktober er prester Appreciation Day, så du får den perfekte gave til den personen som virkelig ikke har alt.

Du trenger:
Computer
. Tekstbehandling og /eller layout programvare.
Skriveren.
Kartong.
Bilder.
Inspirerende setninger /skrift.
Maler (valgfritt).


en.
Få retning fra medlemmer av geistligheten å gjøre visse meldingene du vil plassere på kortene dine er riktige. Spør om de kortene du vil lage skal være ferie-fokusert eller for generell, kan brukes året rundt og spør om å bruke skriften på kortene. Vær sikker på hver setning du velger er tilgjengelig for bruk for å unngå ordtak beskyttet av åndsverkloven.
to.
Lag en liste over type av geistlige kortene du planlegger å lage. Start ut med et beskjedent antall design. Finn copyright-frie kunst på internett, kjøp religiøse-fokusert utklipp programvare på CD, eller bruke bilder fra lager fotografer etter betale en beskjeden avgift for å oppnå høy oppløsning bilder eller tegninger.
Tre.

Match bildene du har valgt å plassere på din presteskapet kort med setninger, skrift, inspirerende tekst (se link nedenfor) eller original kopi hentet fra prekener og skrifter av presten eller kvinnen for hvem du produserer kortene . Oppstart av datamaskinen, starte din tekstbehandlingsprogram, og tastetrykk uttrykkene du har valgt å ta på kortene.
Fire.
Arbeid bakover fra konvolutten størrelsen du har tenkt å bruke for geistlige kort for å bestemme størrelsen på det ferdige produktet. Åpne en 10-tommers bred med 7-tommers stor side som gjør at du kan brette ut kortet i to for å ende opp med en 5-tommers med 7-tommers, fire-sidig kort. Importer bilder til hver av sidene du har opprettet og enten importere eller kopiere og lime inn matchende setninger på hvert kort.
fem.
Output det ferdige kortet kunst på vanlig papir for å sjekke plassering av kunst, kontrollere skriftstørrelse og fonter stil. Kontroller for stavefeil og andre feil. Legg skriveren papirskuff med kartong. Skriv frontene av kortene først, og deretter erstatte kartong i papirskuffen slik at du kan kjøre den andre siden av hver enkelt.
6.
Fold kortene i to, koble dem sammen med konvolutter og presentere dem til din åndelige leder. Alternativt kontakte gratulasjonskort selskaper og be om å bli satt i kontakt med deres produktutvikling, markedsføring eller forskning og utvikling avdelinger. Send prøver av prester kortet design til kortet selskapet, og du kan ende opp med en inspirerende karriere.

Tips og advarsler


 • Hvis enten skrivebordet design ferdigheter eller programvare er ikke tilstrekkelig å følge trinnene i denne artikkelen, besøke en av de mange nettsteder for gratis maler som vil hjelpe deg å lage dine prester kortene.
 • Andre artikkelen

 • hvordan tjene penger på populære kunstfestivaler
 • hvordan å lage et maleri av bare trekke tråder
 • den Chiaroscuro belysning teknikken
 • hvordan du får en vurdering på indisk keramikk
 • hvordan å male en aluminium basert verftet ornament
 • hva maling til bruk på vinyl materiale
 • hvordan man skal fremme din kunst på forsiden av nisje publikasjoner
 • hvordan du kan lage dine egne Wii spill
 • hvordan å blande pulverisert tempera maling
 • informasjon om de beste Picasso kunst
 •