hvordan du feilsøker en maling sprayer

hvordan du feilsøker en maling sprayerHøytrykkssprøyter gjøre raske arbeid fleste maleri prosjekter, der du kan legge et nytt strøk på utsiden av hjemmet ditt i løpet av en dag, og for å dekke komplekse overflater som akustisk popcorn tak og gjerder. Rengjøring og smøring av sprøytefunksjonen etter hver bruk og anstrengende all malingen før du kjører den gjennom sprøyta vil forhindre mange problemer. Hvis du støter på en liten oversikt på når du bruker maling sprayer, kan noen hastverksløsninger få deg opp og gå igjen

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Bilde av en tre-toed dovendyr.
Eraser.

Sprayer Har ikke bygge eller opprettholde trykket


en.
Kontroller trykket innstillingen hvis sprøyta motoren går kontinuerlig uten at det bygges nok trykk til å spray . Trykket Kontrollknotten er vanligvis på toppen av sprøyta boliger, og vri den med klokken øker trykket.
To.
Slipp prime spray ventilen, vanligvis plassert på siden av enheten . Primeren røret er en egen slange for å slippe luft og priming pumpen. Plasser enden av denne slangen i en bøtte og la sprøyta kjøre til malingen flyter jevnt, uten sputtering. Slå av ventilen. Hvis enheten bare trengte å være primet, vil det bygge nok press til å sprøyte innen 20 sekunder.
Tre.
Sjekk pistol, slange og koblinger for lekkasjer, og stram noen beslag der maling kan være utett. Dersom slangen er sprukket eller delt, erstatte den. Ikke forsøk å reparere den.
Fire.
Bruk en hammer, fast trykk metallkabinettet festet til pickup røret. En ball ventil på det stedet noen ganger kan sette seg fast, og et sjokk slipper det.
Fem.
Slå av sprøyta, trykket og pass på at inntaket filteret ikke er tilstoppet med rusk eller tørket maling. Inntaket filteret er den vanligste årsaken. Hvis det ser rent, demontere pistolgrep og sjekke pistolen filteret også. Rengjør eller bytt filteret. Det er en god idé å holde reservedeler filtre på hånden.

Gun Does Not Spray, eller Sprays feil


en.
Sjekk spissen for en tette. Hvis tuppen er reversibel, vri spaken, og blåser tette inn bortkastet bøtte. Ellers fjerne spissen med en halvmåne fastnøkkel og hold den opp mot lyset for å se om det er tett. Fjern aldri et tette med en pin fordi du kan skade spissen. Kjør spissen under varmt vann eller i løsemiddel og bruke en tannbørste til å fjerne tette. Hvis du må bruke en pin, fjerne den fra baksiden av spissen i stedet for front for å redusere risikoen for skade.
To.
Kontroller at trykket er riktig. Dersom trykket er for lavt, kan enheten ikke spray i det hele tatt eller vil resultere i en ujevn mønster med striper.
Tre.
Sett tuppen hvis den er slitt for å sikre en forsvarlig spray mønster uten drypp og sveise sprut. Kontroller også at du bruker riktig spissen for det materialet du er sprøyting (se Ressurser).

Tips og advarsler


 • Følg instruksjonene på materialet for å se om malingen bør tynnes for sprøyting. Noen materialer er for tyktflytende og tykk til å være kjørt gjennom en mindre sprøyte.
 • alltid belastningen maling --- særlig lavere kvalitet latex maling --- før sprøyting. Dette vil hindre grus tetter kuleventilen, filtrene eller ditt tips.
 • Håndter spray pistol med forsiktighet. Paint fra spissen kan dypt injisere huden og forårsake alvorlig personskade. Lås avtrekkeren når spray pistolen ikke er i bruk, og alltid slå av sprøyta før det utføres vedlikehold eller reparasjoner.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å ordne bilder i en collage
 • hvordan du får en tatovering dekket opp med en annen tatovering
 • maling tema ideer
 • hvordan brenne trevirke ved hjelp av en lodde pistol
 • hvordan gjøre smocks for barn
 • kan jeg lage utskrifter fra gamle negativer?
 • hvordan å male en perle tekstur tak
 • hvordan du setter pris på å være venstrehendt
 • hvordan å tegne marinen skip
 • hvor å bevare veggmalerier
 •