hvordan å selge bilder på nettet

hvordan å selge bilder på nettetSelge bilder på Internett utvider fotografens salg arena for å nå kunder over hele verden. I 2 september 2008, spørsmålet om "Forbes," Taylor Buley sier at salg av bilder på nettet "er en stadig frodig business. " Ulike typer foto markedsplasser er tilgjengelig online. De tre beste måtene å selge bilder på nettet er: spesifikke artist nettsteder som tilbyr plass til en prosentandel av salgsprisen, lager bildebyråer (hver med forskjellige krav) som betaler royalties til fotografer for bruk, og fotograf er nettsteder hvor fotografen selger direkte til kunden.

Du trenger:
Foto imaging program (i.
e.
u00A0Photoshop).


en.
Opprett en prøve portefølje for Internett. Arkiv byråer krever prøver av fotografi i ulike kategorier. De ønsker å se et tverrsnitt av fotografens arbeid, dyktighet og stil. Kunstgalleri nettsteder vil ikke be om en gjennomgang av arbeidet, men fotografen trenger prøver å sette på området under deres logo. Det samme gjelder for fotografen å selge bildene på deres egen hjemmeside.
To.
Størrelse bildene til spesifikasjonene som kreves av aksjen byrået eller bildet markedsplass.
tre.
Organiser bildefiler i kategorier. Når fotografen er å selge sitt arbeid med Internett, vil bildene bli funnet gjennom nøkkelordsøk. Det lønner seg å gi noen trodde til innramming kategorier. Når de er satt opp, er de vanskelige å endre. Dette er rammen for en bildedatabase. Å ha en organisert bildedatabase vil hjelpe fotografen sporet bildene og bruk.
Fire.
Søk om en ansatt-nummer (EIN). Dette trinnet er for USA beboere. Fotografen må enten en EIN nummer eller et personnummer for skatte-rapportering.
fem.
Sett opp en konto til å motta betaling og royalties for bildene. Paypal er allment akseptert og lett å sette opp. Andre elektroniske betalingstjenester er tilgjengelige, inkludert tjenester for internasjonale betalinger. Vanligvis lager nettsteder foretrekker å betale fotografer elektronisk. De fleste vil tilby mulighet for betaling med sjekk, men utbetalinger er tregere og minimum fotografen har å gjøre i royalties er vanligvis høyere før området vil gjøre en utbetaling.
6.
Fyll ut registreringsskjemaet informasjon for bildet-videreselge området. Husk å angi betalingsmetoder og skatte-ID-informasjon.
7.
Last opp det nødvendige antall eksempler på bilder (velg bilder fra prøven portefølje) for vurdering. Den gjennomsnittlige tidsperioden for vurdering er sju til ti dager. Når fotografen er godkjent av aksjen byrået, kan bildene lastes opp når som helst. For bilde markedsplasser som ikke krever vurderinger av arbeid, kan bilder lastes opp umiddelbart.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne en profil i silhuett med photoshop
 • hvordan å tegne vampyr tenner
 • hvordan å tegne og male hus
 • hvordan å male farger å lage et rom ser større
 • hvordan å reparere et slott ved Moen tappekran
 • hvordan å forme med hønsenetting
 • Slik airbrush en rose
 • hvordan å skrive artikler effektivt
 • hvordan å lage en spole leirgryte
 • Forskjellen mellom photo scanner og negative skanner
 •