hvordan å øke kreativitet (3-tips)

hvordan å øke kreativitet (3-tips)3-tips for å øke Kreativitet kan være en fordel for alle, ikke bare til folk i det kunstneriske yrket. Kreativitet kan hjelpe deg i alle aspekter av livet ditt. Kjærlighet, karriere, familie, Passions, ect.
Her er noen smakebiter av informasjon viet øker kreativitet.
Av Nicholas Nelson | www. nicholasnelson. net |
en.
Har du hørt "Tenk så skal det være" å si. Vel det er sant. Din underbevissthet lytter veldig nøye. Hvis du forteller deg selv "Jeg kan ikke" høyt eller internt, så vel du gjettet det. Du vil ikke. Når trykket med et problem å komme opp med en kreativ løsning og du straks fortelle deg selv "Jeg kan ikke gjøre det" prøve "I det siste har jeg hatt en utfordrende tid å gjøre dette men jeg lærer å ta en mer kreativ utseende på ting nå ". Eller noe langs disse linjene. Din underbevissthet vil begynne å ta ned veisperring som du mentalt opprettet og i tid, vil du åpne opp. Dermed mer plass til et kreativt resultat heller da veggen du har møtt i det siste.
To.
Oppmuntre din underbevissthet kan også være en stor kreativ boost. Skriv dine ideer ned. Det kan være på en serviett, hånden din, vennene dine arm (du kan bare skrive på en av armene dine og din venn har to), eller en notisbok. Din underbevissthet sinn er mer sannsynlig å gi deg mer av det du betaler oppmerksomhet til. Skrive ned dine ideer forteller din underbevissthet at de er viktige. Hvis du ikke betaler oppmerksomhet til din øyeblikk av kreativitet, er du fortelle din underbevissthet at de ikke er viktige og disse ideene kan bli langt noen mellom. Når du skriver ned dine ideer du mater din underbevissthet med motivasjon til å søke ut mer kreative ideer. Skrive det ned også hjelper deg å huske dine tanker, fungerer din underbevissthet på den, og den kan forvandle seg til noen flere kreative ideer.
Tre.
Og til slutt, fokusere på en ting om gangen . Dette blir aldri så utfordrende for de fleste mennesker i dag. Den konsekvente avbrudd kan kaste sinnet over hele rommet og tilbake. Med mobiltelefoner blir stadig mer populært for å gjøre ting andre da snakker som tekstil, bor gjeldende med dine Facebook-venner, legge inn dine minste bevegelse på Twitter. Til blasts av informasjon og medier som er kastet på oss hver dag. E-post er en stor distraksjon at folk blir sugd inn. Du gjør dine daglige sjekke for å se om noe viktig trenger din oppmerksomhet, så får du sugd inn i å svare på folk, å lese alle videresendt søppel fra vennene dine, de nyeste og beste gadget du MÅ HA, som katapulter deg inn cruising på nettet der du kan gå seg vill i timevis.
Prøv å kutte denne stappe inn planlagte blokker av tid. Slå av mobiltelefonen (har en presentabel hilsen på telefonsvareren din), sjekke e-post, ringe, gjøre din surfing alt innenfor en avsatte tidsrammen. Jo mer du kutter ut disse distraksjoner, jo mer vil du la ditt sinn til å konsentrere seg om oppgaven, og åpner opp for muligheter til ulike måter å gjøre ting "kreativ tenkning". Og jo mer tid du vil finne deg selv å ha hver dag for å gjøre de tingene du trenger å gjøre og være kreativ. For eksempel, får du tapt i alle distraksjoner av dagen og merker at det nå er fem og du har ikke oppnådd noe du satt ut for å gjøre i dag. Så du begynner å slå ting av din liste over gjøremål, men i en oppjaget tankesett mens du prøver å gjøre dem alle på én gang Når du er ferdig skulle du ønske du ville ha tatt en mer kreativ tilnærming til oppgavene i stedet for bare å få dem gjort for å få dem gjort . Hvis du hadde mer tid til å fokusere og ikke har vært i en slik rush, kunne du ha fokusert på hver oppgave med et klart hode og dermed gir rom for mer kreativ og rolig tenkning. "Kutt ut distraksjoner".

Andre artikkelen

 • hvordan bli bedre på fotografering
 • hvordan å montere borrelås på en vegg
 • hvordan å trekke en racerbil
 • hvordan å male nye tre vinduer
 • hvordan å male og renvasking kjøkken skap
 • hvordan å male bart tre
 • hvordan stain murstein å tone ned farger
 • retninger for å gjøre snøfnugg
 • typer av ordet kunst
 • skull & rose art informasjon
 •