hvordan å male en bakgrunn for et portrett i olje

hvordan å male en bakgrunn for et portrett i oljeFør fotografering, den eneste måten å bevare en likhet med en person eller elskede kjæledyr var å gjengi bildet for hånd. Som et resultat, de mange skulpturer, illustrasjoner, utskjæringer, trykk og malerier av politiske, kulturelle og andre figurer som er i eksistensen utgjør en betydelig del av kroppen kunstverk i nesten alle samfunn. Ofte er et portrett i olje henrettet ved måte å huske faget eller på annen måte bevare sitt image, andre vanlige årsaker kunstnere lager er portretter å skildre emnet personlighet eller bare å inkludere dem som en del av komposisjonen.

Du trenger:
Canvas
. Gesso.
Fine-korn sandpapir.
Olje maling, farger du ønsker deg.
Maling medium, for eksempel linolje eller Liquin (valgfritt).
Malekoster.
Skum pensel.
Palett.


en.
Klargjør lerretet med tre separate lag med gesso, børsting på hvert lag med skum pensel. Tillat hvert lag tørke helt før du legger den neste. Når det endelige laget er tørt, lett gå over overflaten med fint sandpapir-korn til den er glatt.
To.
Skisser bildet lett i blyant eller kull direkte på lerretet, eller på et eget stykke papir til å guide deg i pre-avgjøre sammensetningen. Hvis du tegner fra et fotografi, vil du allerede ha en god ide om den generelle sammensetningen, med mindre du vil være å endre det.
Tre.
Velg bakgrunnsfarger som er harmonisk med toner du vil bruke i faget bilde før du blande din maling. Hvis man maler fra et portrett, se på fagets hudfarge, hårfarge og klær. Se et fargehjul om nødvendig. Bruk nøytrale farger til å få frem motivet, slik at han ikke er overmannet. Ifølge olje-maleri-teknikker. com, matchende bakgrunnsfargen til hodet mørkeste skygger er effektiv.
fire.
Bland ditt viktigste bakgrunnsfarge først, og deretter vurdere å opprette versjoner av det som er litt lysere og mørkere enn den grunnfarge. For å oppnå de beste resultatene, husk at en lett strukturert bakgrunn er mer interessant enn en flat en-men vær forsiktig så du ikke gjøre det for travelt.
Fem.
Male første laget med bakgrunnen, dekker lerretet helt. Hold den endelige sammensetning og plassering av faget under vurdering. Alternativt, male bare den viktigste delen av lerretet som vil tjene som bakgrunn, slik tomt det generelle området der motivet vil bli malt.
6.
Paint hele bakgrunnen fra start til finish mens malingen er våt å male i alla prima stil (italiensk for "alle på en gang").
La ett lag tørke før du legger den neste hvis du bruker en "strukturert" bakgrunnen --- en som inkluderer uregelmessige områder som varierer fra lys til mørk, deretter legge glasur på toppen av det første laget . For å opprette en glasur, tynne malingen med en olje medium, for eksempel linolje eller Liquin, slik at den beholder pigment, men gir åpenhet. Tillat hver glasur tørke helt før du legger en annen.

Tips og advarsler


 • Bruk et fargehjul for å bestemme fargevalget. Komplementære farger er de rett overfor hverandre på et fargehjul, for eksempel, oransje og blå er komplementære. Analoge farger er tre farger ved siden av hverandre på en 12-del fargehjul, som Kelly grønn, lime grønn og sitron gul.
 • Andre artikkelen

 • tilskudd for nye artister
 • russisk porselen kaffe potten stiler
 • Slik airbrush en rose
 • hvordan å trekke en Lamborghini Murcielago
 • Slik repaint ytterdører
 • hvordan å lage et fargehjul
 • hvordan å trekke den menneskelige torso
 • hvordan gjøre passive inntekter med digitale bilder
 • hvordan du kan ta bilder gjennom et glassmonter glass uten refleks
 • risikoer i laser tatovering fjerning
 •