hvordan å inspirere barnets kreativitet med kunst

hvordan å inspirere barnets kreativitet med kunstSom voksne, vi noen ganger overser betydningen av kunsten tid til små barn. Vi bare ser et barn tilfeldig kaste maling på et stykke papir, og har en tendens til å fokusere mer på rotet barnet gjør i stedet for hvordan de nyter godt av det. Følg disse enkle trinn for å hjelpe inspirere barnets kreativitet gjennom morsomme og glede av kunst

Du trenger:.
Art Supplies
Styrking av kunst. MobiltelefoniDenne artikkelen.


en.
Lær deg å sette pris på kunst. Barnet gjør mye mer enn bare å lage et rot. Art tillater barn å bare være barn og ha det gøy, men det hjelper også deres utvikling. Ved hjelp av pensler, fargestifter, Markers, etc hjelper barna utvikle sine motoriske ferdigheter og øye-hånd-koordinasjon. Art lærer grunnleggende vitenskap og matematikk ferdigheter, som "om jeg blander hvit maling med rød maling, får jeg rosa maling" og "Hvis jeg flytter min hånd på denne måten, gjør det sirkler!" Kunst gjør barn blir klar over farger , tekstur, linje, og form. Kunst gir barna muligheten til å uttrykke sine følelser på en positiv måte. Hvis du setter pris på viktigheten av kunst, er det mer sannsynlig å oppmuntre barnet ditt.
To.
Gi en rekke materialer for barnet å bruke under kunst tid, og slå opp materialene ofte for å forhindre at barnet blir lei og å gi dem nye kreative utfordringer. Tror ikke at bare pensler og markører kan brukes. Fjær, knapper, Popsicle pinner, tørkepapir ruller, klistremerker, steiner, blader, pinner, garn, stoff og er morsomme å bruke i kunst. Billige Hot Wheel Biler kan brukes til å rulle gjennom maling og så over papiret. Svamper gjøre narr pensler. Tenk utenfor boksen. Ikke all kunst forsyninger må være tradisjonell eller dyrt.
Tre.
Unngå å gjøre ditt barn føler seg dårlig om kunstverket sitt. Dette kan skade deres egen esteems og til og med få dem til å ende opp med å hate kunst. Aldri "korrekt" et barns kunstverk ved å si noe sånt som "som ikke ser ut som en hund. La meg vise deg en bedre måte å gjøre det "Se på en barnetegning og spør" Hva er det? "Kan føre dem til å føle seg dårlig om sine evner. De vil tro at du ville vite hva det var, om de hadde gjort en bedre jobb på å tegne den. I stedet si "Fortell meg om tegningen" og de vil trolig fortelle deg hva det er og selv hvorfor de valgte å trekke det. Noen mennesker selv mener at coloring bøker er dårlig for barn, fordi det gjør at de føler seg dårlig om seg selv når deres tegningene ikke ser så perfekt som de som de ser i coloring books. You kan be dem hvis du vil ha dem til å tegne noe for en spesifikk grunn (ferie relatert, etc) men å ha en modell for dem å følge begrenser deres kreativitet. . . . Det viktigste er å få dem begeistret om kunst.
Fire.
Forstå hva utviklings kunstscenen barnet ditt er på. Barn begynner vanligvis forfattet rundt 15 måneder, men de ennå ikke forstår sammenhengen mellom deres bevegelser og merker på siden. Forming grunnformene starter vanligvis rundt 3 år. Barn rundt 5 år, vanligvis begynner å gjøre sine første tegninger. De vanligvis avbilder sine syn på verden, og bruk urealistiske former og farger. Aldri forvent for mye av ditt barns kunstverk.

Tips og advarsler


 • Tillat barnet å bruke ting liggende rundt i huset for å spille med på Art tid.
 • Forstå at barn vil lage søl. Art tid vil bli rotete. Det er bare et faktum. Pass på at de ikke er på teppe eller rundt et område som ikke kan lett rengjøres.
 • La barnet delta i å rydde opp etter art tid.
 • aldri kritisere ditt barns kunstverk.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å fotografere glamour bilder
 • hvordan å male utsiden av et hus som har hardiplank?
 • hvordan tjene penger på populære kunstfestivaler
 • hvordan å male over lyse farger på plast
 • hvordan du kan ta bilder som ser profesjonelle
 • hvordan å oppnå god overflatefinish
 • art teknikker for å skrape vekk sort
 • hvordan å lime et ferdig puslespill
 • hvordan du får flotte bilder av norsk natur
 • hvordan å trekke en jack kanin
 •