hvordan å identifisere Wedgewood koke kokeapparat antikviteter

hvordan å identifisere Wedgewood koke kokeapparat antikviteterWedgewood Cook Ovner ble gjort på James Graham Manufacturing Co i Newark, California Opprinnelig kalt "James Graham Foundry," de produsert jernbanen deler og storm avløp. Graham's død i 1902 bedt om hans to sønner til å ta over selskapet. Den berømte Wedgewood kokken ovnen debuterte en gang rundt 1910, men referanser peker til Jakob selv finne opp og lage ovner circa 1882. Topp i 1940, selskapet ansatt 450 personer, og var den største produsenten av ovner i Vesten. Rheem kjøpte selskapet i 1951
en.
Undersøk ovnen aktuelle. Undersøk merker på ryggen eller på innsiden. Wedgewood ovnene var alltid markert, vanligvis med en tinn tallerken eller produksjon plakk sted på komfyren. Hvis ovnen hadde en klokke, var dette ofte merket med bedriftens navn på tinn plate under klokken. Andre tegninger inkluderer en "Coat of Arms" som var populær i 40-tallet. Original klistremerker eller papiretiketter kan referere modellen tallene,. Navn på grahams eller linjen navn som "Super de Luxe. "
To
Sammenlign egenskaper. Gjennom mer enn 45 år, ovner Wedgewood er endret fabrikater og modeller for å holde tritt med den stadig skiftende etterspørsel som i slagordet deres for "Kvalitet, Fuel, Economy, og Service. "Traits av disse ovnene var gassbrennere, hovedsakelig fire per ovn. Disse ovner ville være av høy kvalitet, blir tungt og solid bygget, som veier flere hundre pounds eller mer hver. Fleste ligner porselen eller tung emalje ute med hvite den vanligste fargen, og sies å ha en rust-proof malt finish inni, med grå er den vanligste fargen. Handles var lange, slanke og for det meste gale av krom. Størrelser varierte fra 3 meter til 60 inches, med de større størrelsene mer populært. Andre egenskaper inkluderer stekeplater på kokken topper, oppvarming skuffer eller to ovner. Noen modeller inkludert lys, elektriske klokker og enda varmere.
Tre.
Referanse Internett. Siden Wedgewood navnet er ettertraktet i ovnen kvalitet, er det mange nettsteder dedikert til restaurering salg, og noen tilbyr deler og service av disse ovnene. Bruk søkeord søk som "Wedgwood Ovner" eller "Wedgewood Antique Stove. " En annen måte å søke, er å bruke bildet resultater for Wedgewood Stove å se om du kan finne din nøyaktige modell.
Fire.
Rådfør deg med en profesjonell. Hvis ovnen har disse trekkene, men du fremdeles ikke kan identifisere det, investere i en rimelig vurdering. Online restaurering nettsteder og mange online samler nettsteder tilbyr vurderinger for lave gebyrer, og denne informasjonen kan innhentes via nettstedet, eller ved å ringe dem. De kan trenge bilder av antikke ovnen, områder som knotter, inne og lage mat området, og beskrivelse av skader som hakk, chips, sprekker og manglende deler. Det vil også hjelpe å vite om ovnen fungerer. Tilbringe et par dollar kan være verdt å vite hvis ovnen er autentisk og verdt mye mer

Tips og advarsler


 • Real Wedgewood ovner er ganske vanlig;. Som i 1940 , ble 75 000 ovner blir produsert i året.
 • Mange er fortsatt i bruk i dag og er ettertraktet av samlere.
 • grunn av stilen på disse ovnene, ble det vanlig for andre produsenter å kopiere eller lage look-alikes. Hvis ovnen er umerket, ikke tilstrekkelig forskning før donning det en sann Wedgewood.
 • Andre artikkelen

 • hvordan ta bilder av store grupper
 • hvordan du feilsøker en spray pistol for trevlet maling
 • hvordan du tilpasser albumer og minne bøker
 • instruksjoner for å male blomster på glass
 • retninger for en elektrisk maling sprayer
 • definisjon av vintage kunst
 • grunnleggende om tegneserier
 • diy maleri murstein rydder
 • hvordan du fjerner maling fra en stein
 • hvordan svamp male mini blinds
 •