hvordan å henge en tapas klut

hvordan å henge en tapas klutTapa klut kjennetegnes av sin unike struktur og tradisjonell Sør øy i Stillehavet mønstre. En unwoven stoff, laget av bankende remser av treet bark, kan det ofte bli funnet i store biter (opptil 5 meter med 7 fot) og ble opprinnelig brukt til gulvbelegg, gardiner og klær. Ved å henge en tapas klut, kan du forvandle et vanlig rom om til en øy oase. Du må være forsiktig, men fordi Tapa klut er skjør og følsom for lys, fuktighet og gravitasjon. Følg ulike prosedyrer for å henge små (12 inches med 18 inches eller mindre) eller store (større enn 12 inches med 18 inches) tapas å bevare sin integritet og skjønnhet.

Du trenger:
Bilderamme
. Syrefritt papir backing.
Matte bord som passer bilderammen.
Pins eller håndverket lim tyggegummi.
Hengende stang, braketter og hardware.
Polyester dyne batting.
Bomullsstoff.
Saks.
Stiftemaskin.
Symaskinen eller nål og tråd.

Små Tapa Cloth


en.
Glatt duken forsiktig. Trykke for hardt på rynker kan skade tapa klut. Sett av tid (opptil en uke) for tapa å ligge flatt slik den naturlige fuktigheten i luften kan bidra mykne rynker.
to.
Fest hjørnene av tapa til syrefritt papir bakside med små pinner eller håndverket tyggegummi. Som et alternativ, plasser Tapa på backing papir og bruke en matt bord for å hjelpe holde den på plass. Denne metoden behandler hovedsak tapa slik du ville behandle et stykke skjør papir. Jo færre festene du bruker, jo mindre du vil ødelegge plagget.
Tre.
Sett papiret-støttede tapa i en bilderamme for oppheng.
Fire.

Velg en hengende posisjon som vil bidra til å bevare din innrammet tapa. Unngå områder med høy luftfuktighet eller overdreven tørrhet. Hengende innrammet tapa over en radiator eller tvungen-luft register, for eksempel, vil tørke ut bark fibrene og gjøre tapa sprø. Plassere den på et fuktig sted emner det å mold og mugg. Naturlige fargestoffer reagerer på sterkt sollys og sterk kunstig lys i tillegg, noe som kan føre til misfarging eller falming.

Stor Tapa Cloth


en.
Glatt ut duken som anvist i trinn 1 i forrige avsnitt.
to.
Kjøpe eller lage av tre doweling en hengende stang som er fire inches lenger enn toppen kanten av tapa klut. Etter å ha stanga strekker to inches utover hver side av duken kan du montere stangen i parentes eller legge hengende hardware uten å skade tapa.
Tre.
Roll to tykkelser av polyester dyne vatt rundt stangen og stifte det til stangen. Trim kanter til innen tre inches av hver ende av stangen slik at de ikke vil vise når du henger den tapa.
Fire.
Dekk polstret stang med en tykkelse på bomull. Brett pent langs lengden av stangen. Brett endene tilbake for å dekke dynen vatt. Stift stoffet til stangen. Som et alternativ, kan du maskin-søm eller hånd-sy stoffet som dekker for et penere passform. Ikke sy tapa.
Fem.
Mount parentes eller hengende gear. Heng opp stangen.
6.
Drape de tapa klut over polstrede stang, med om lag 2 /3 av den ned foran og de resterende 1 /3 ned ryggen. Tillat nok stoff vekten på baksiden for å holde kluten på plass som den ligger over det polstrede stangen. Selv om du ikke vil være i stand til å vise hele tapa ved hjelp av denne metoden, vil du ikke rive stoff eller legge vekt på det.

Tips og advarsler


 • Tillat for den naturlige sammensetningen av tapa din, men du henger den. Som nonwoven stoff, er det langt mindre fleksible enn vevd stoff. Hull eller kutt vil gi permanent skade. Selv overvinne din tapa i et hult tre ramme vil legge vekt på kantene.
 • Mens det kan være fristende å lime tapa, og naturlige masser brukes i fremstillingen, test noen lim du vil bruke på en kant eller skrap å sørge for at det vil ikke farge eller forårsake andre skader.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å tegne baby ansikter
 • hvordan du rengjør blekk godt penner
 • hvordan gjøre bebo skins på paint shop pro
 • Tung olje vs linfrø
 • hvordan bli en bedre fotojournalist
 • oljepastell vs pulver pasteller
 • kan kjøkken skap males?
 • hvordan å sette et bilde på lerret
 • hvordan du gjør metal kunst
 • hvordan å lage en 3-d Powhatan skolen prosjektet
 •