hvordan å forme med modelleire

hvordan å forme med modelleireModellering leire kan være vanskelig å jobbe med. Det kan tørke ut for raskt, eller du kan komme til å bruke feil verktøy for å skjære en fin detalj. Du kan også få halvveis gjennom en skulptur og innse at noen av stykkene er ute av proporsjoner. De to viktigste delene av sculpting leire er å velge riktig leire og ha de riktige verktøyene. Det er også viktig å bruke de riktige verktøyene for de riktige tingene. Det noen tips også, for å holde leiren fuktig mens du jobber det. Når du får ferdighet i alle disse områdene, dine skulpturer ferdigheter kan bare vokse.

Du trenger:
Sculpting verktøy
. Wire.
Svamper.
Linolje.
Cheesecloth.


en.
Velg riktig type modelleire. Se på pakkene og se på selskapene for porselen, steingods og keramikk. Bruk keramisk leire for skulptur. Det er ikke tungt som steingodsleire eller veldig tynne som porselen leire. Det holder formen enkelt uten å være for delikat når den tørker.
To.
Finn riktig sculpting verktøyene. En begynnelse skulptøren bør ha en grunnleggende skulptør verktøy med en flat, kurve enden og en pekepenn slutt, en liten kutter med en runde loop og en firkantet løkke i hver ende, en skrape verktøy med en taggete metall slutt, en dobbel kutter med et rundskriv loop og en buet loop i hver ende, en curver med en taggete og jevn-shaping kurve i hver ende og en sløyfe kutter med en buet og en vinklet loop i begge ender.
tre.
Skjær av så mye leire som du trenger med en wire. For å gjøre dette, vikle kabelen rundt plate og dra til ledningen skjærer gjennom leire.
Fire.
Klem en fuktig svamp over stykket av leire du skal jobbe.

fem.
Push, trekk og arbeide i leire for å fjerne luftbobler.
6.
Mold leiren til en enkel, hul sylinder med 3 /4-tommers vegger.
7.
Skjær ut en svært grov formen på sluttproduktet. Bruk den runde enden av doble kutteren for å fjerne store deler av leire. For eksempel, hvis carving en byste, skjære ut de avrundede skallen og en grov mock-up av haken, og tynn en plass nederst på halsen.
8.
Glatt og sluttføre den generelle formen med båndet kutter. Bruk verktøyet er vinklet slutt å kutte og jevne ører, lepper og nese, og den avrundede enden å skrape ut områder for øynene.
9.
Bruk linolje til begge ender av skulpturen verktøyet.
10.
Trykk på skulpturen verktøyet buede enden mot skallen og kinnbeina for å glatte dem og bruke pekepennen slutt å glatte neseborene, lepper og ører.
11.
Fukt hendene og til å gni vannet over skulpturen å holde leiren tørker ut.
12.
Form øynene. Roll to ping-pong-baller størrelse for øynene, og bruke skrapen til å rubb øyehulene og rygger i øynene. Sett øynene inn i kontaktene, og trykk lett.
13.
Form to, små halvsirkler for øyelokkene for hvert øye, og trykk dem på plass.
14.

Skrap små skrukker i øyelokk og lepper med den lille kutteren.
15.
Carve tårekanalene og hårfestet med curver verktøyet.
16.
Fukt skulpturen for pauser i arbeidet. Suge en cheesecloth i vann, og ring det ut slik at det fortsatt drypper, men er ikke lenger gjennomvåt. Spre det over skulpturen slik alle leire dekkes for å holde det fuktig og gjennomførbar til du kan komme tilbake til det.

Andre artikkelen

 • hvordan du oppretter en halo øyne lyseffekt
 • hvordan å male innendørs vindusskodder
 • hvordan du bruker termisk fax papir for tatovering
 • hvordan å trekke en lotus blomst
 • hvordan å male kjelleren trinn
 • Forskjellen mellom tele og zoom objektiv
 • hvordan å designe en god sjarm armbånd
 • hvordan å tegne enkle tegnefilm ben og fot
 • hvordan å reparere en rippet kunst lerret
 • hvordan bruke et fargehjul for å finne hvilke farger går sammen
 •