hvordan å bruke kunst instruksjon skolen studiepoeng

hvordan å bruke kunst instruksjon skolen studiepoengMange streber etter å bli kunstnere, og som sådan bestemmer seg for å forfølge kunstundervisning for å nå det målet. Selv om det er hensiktsmessig for noen å følge den tradisjonelle universitetsbyen kunstskolen rute, andre velger alternative programmer som samfunnet klasser eller privattimer. En annen metode som potensielle kunstnere velger er Art Instruction Skoler, en korrespondanse kunstskole i Minneapolis. Denne skolen har trent kunstnere siden 1914, og studenter i dag tatt opp i kurset kan tjene opptil 24 college studiepoeng ved kursets avslutning.

Du trenger:
Art Instruction Skoler selvfølgelig pakke
. AIS porteføljen.
AIS sertifikat for ferdigstillelse.


en.
Registrer deg for Art Instruction skoler online, via pamflett eller med omreisende selgere. Snakke med omreisende selgere kan være spesielt nyttig, fordi han kan fortelle deg mer om å bruke kunsten kurs for college kreditt.
To.
Gjennomgå materiell som du mottar dem. Du kan deretter bruke denne informasjonen til kryssreferanse kravene for andre kunstskoler. Mens AIS annonserer at kurset er verdt 24 college studiepoeng, disse kan ikke alle overføre. Men noen skoler tilbyr livserfaring studiepoeng. Du kan kanskje få kreditt på denne måten, fordi disse er basert på ferdigheter ervervet.
Tre.
Hold alt i din portefølje inkludert alle oppdrag. Disse vil du ønsker å vise din potensielle kunstskoler. Ofte overføre studiepoeng vurderes i form av ferdigheter lært, spesielt hvis det ikke er noen direkte ekvivalenter på den enkelte skole du skal overføre til. Å ha en portefølje å vise din evne vil hjelpe deg når du snakker med kunsten avdelinger av skoler som du prøver å overføre studiepoeng.
Fire.
Ring universitetet du ønsker å overføre din AIS kreditter til og finne ut hva du trenger å gjøre for å få kreditt for din AIS instruksjon. Ifølge skolens hjemmeside, har det amerikanske Council on Education anbefalte for over 3000 høyskoler i hele USA at de gir opp til 24 college studiepoeng for kunst-programmet på Art Instruction skoler. Imidlertid vil det faktiske antall studiepoeng innvilget være basert på karakterer og ferdighet nivået som vises i din portefølje, som varierer avhengig av skolen.
Fem.
Hold sertifikat for ferdigstillelse i et trygt sted, dette kan enten brukes til å styrke troverdigheten av porteføljen når som viser potensielle arbeidsgivere eller bli brukt til å skaffe college kreditter til videre dine kunst utdanning

Tips og advarsler

<. br>
 • overføring og godkjenning av studiepoeng fra en skole til en annen er alltid individuelt og basert på en rekke variabler. Mynter overført fra en stor Ivy League eller godt kjent tilstand skolen kan ha en bedre sjanse for å bli akseptert enn de fra et lite samfunn college eller privat institusjon. Alle som sagt, betyr det ikke at kreditter ikke vil bli akseptert --- bare at det er en individuell prosess. Art Undervisningen Skoler er akkreditert av DETC (Avstand Utdanningsdirektoratet Council) og lisensiert av Minnesota Office of Higher Education. I tillegg har skolen noen kjente akademikere, deriblant Charles Schulz, noe som gir troverdighet til sitt nivå på undervisningen.
 • Andre artikkelen

 • hva er forskjellen mellom abstrakt og figurativ kunst?
 • hvordan gjøre keramiske smykker
 • der var det Mona Lisa malt?
 • hvordan å male bjelker i en kjeller
 • hvordan man skal oppnå bedre kunst fargelegging med rose kunst markører
 • hvordan å lage en hengende keramisk mobil
 • hvordan å trekke Ole Brumm tegn
 • hvordan du oppretter en profesjonell grafisk design logo
 • hvordan å sy stropper på capezio ballett sko
 • hvor å lapp vegger for maling
 •