hvor å ta lange eksponeringer

hvor å ta lange eksponeringerBruk lange eksponeringer til å ta bilder i dårlig lys eller om natten, eller å tåkelegge lys og bevegelse. Dårlige lysforhold krever ofte lukkertider så sakte som ett sekund. For å opprette uskarpt bevegelse effekter eller for å gjøre natt scener ser like lyst som dagen, må du kanskje holde lukkeren åpen lenger enn et minutt. Fokus på lukkertid og justere andre variabler tilsvarende for å få best lang eksponering bilder

Du trenger:.
Kamera
Tripod.
Tidsbestemt-lukkerlevetid.


en.
Kjøp en solid stativ. Du må holde kameraet helt i ro for lange eksponeringer å minimere kamerabevegelser og uønsket uskarphet. Bruk et stativ for lukkertider langsommere enn 1/30th av et sekund.
To.
Åpne kameraets blender så bredt som det kan gå hvis du fotograferer i svakt lys eller natt forhold og ønsker å minimere lukkerhastigheten. En stor blenderåpning vil tillate mer lys å passere gjennom linsen i en kortere tidsperiode.
Tre.
Lukk blenderen til et mindre innstillingen hvis du ønsker å maksimere lukkerhastigheten. Hvis du fotograferer i sterkt lys, men ønsker å uskarphet et vannfall eller annen bevegelse, for eksempel, skyte med en redusert blenderåpning for å tillate en lengre eksponeringstid uten å overeksponere bildet.
Fire.
Merk kameraets film hastighet eller digital sensor følsomhet. Med film kameraer, ta hensyn til filmens ISO-tall. Filmer med høyere ISO-tall er mer følsomme for lys og bedre egnet til lite lys eller natt fotografering. Sensorer på digitale kameraer har ofte tilsvarende ISO-tall som vil vise sensorens gjeldende følsomhet. Juster denne innstillingen i henhold til vilkårene, eller holde den konstant å eksperimentere med lukkertid og blenderåpning.
Fem.
Bruk en forsinket, tidsmålt lukkerlevetid hvis du ønsker å sette deg selv i bilde. Disse enhetene gir deg en viss tid mellom det øyeblikket du trykker på utløserknappen, og det øyeblikket lukkeren faktisk åpnes. Bruk denne funksjonen til å lage lys malerier med lange eksponeringer, hvor du holder et lys eller lommelykt og flytte den rundt i en abstrakt eller målrettet mønster. En lang eksponering vil registrere lys som en enkelt linje som beveger seg gjennom rommet.
6.
Skyt flere bilder av samme fag med varierte lukkerhastigheter for å lære mer om lange eksponeringer. I noen situasjoner, vil du ikke ha mulighet til å ta en andre eller tredje skuddet. Hvis du gjør det, dra nytte av tid til å teste forskjellige eksponeringstider. Sammenlign resultatene og finne ut hvilke blender, eksponeringstid eller kombinasjon av de to var mest vellykket.

Andre artikkelen

 • hvordan å male en blokk vegg veggmaleri
 • Slik starter kunst programmer i deg fellesskapet
 • hvordan farge harpiks glassfiber
 • forskjellige måter å trekke det menneskelige øyet
 • hvordan å male en gutt på soverommet
 • hvor å fjerne maling fra maskinvare
 • hvordan du bruker en morter
 • hvordan å blande himmelen til en innsjø med akryl maling
 • hvordan få en kunst avgrensningsbrønn
 • hvordan gjøre veggdekorasjoner ut av cd dekker
 •