hjemmelagde lerretsbannere for foto lys

hjemmelagde lerretsbannere for foto lysRiktig belysning skiller snapshots fra profesjonelle fotografier. I studioer og på plassering skudd, fotografer bruker scrims til diffuse og kontrollere stråler av en lyskilde. En lerretsbannere består ganske enkelt av en kvadratisk eller rektangulær ramme med lerret materiale strukket over det. Den lerretsbannere materialet i seg selv kommer av verkstedet eller bolt fra de fleste stoff butikker

Ramme Materials

Lage en ramme av PVC gir mange fordeler. Lett oppnåelig fra en jernvarehandel, kan dette lette materialet kuttes ved alle lengder opp til 10 fot. Elbow stykker lett får plass på rørendene og gir mulighet for reise når demontert. Dersom reise er ikke en del av planen, kan PVC skjøter limes med rørlegger's epoxy. Lett skogen også fungerer bra. Tre er lett oppnåelig og kan gjøres om til rammer med husholdning spiker eller skruer. Det er viktig å holde vekten i tankene for prosjektet. Vanligvis, lerret størrelser komme 7 meter med 7 meter. Hvis du har planer om noe av denne skalaen, gå til jernvarehandel eller sagbruket og fysisk plukke opp av treslag du vurderer. Metallrør er også en god løsning. Selges i variable lengder, og tilbyr lett tubing stor styrke. Bruk sagblad og bor som er utformet for å skjære metall hvis du velger å gå denne ruten. Metal kan lett sløve eller ødelegge sagblader ment, særlig, for tre eller annet mykt materiale.

Bomullslerretbanner Material Valg

Designet til diffuse intense lyset, er lerret materiale som ikke er det eneste alternativet du har når du gjør en lerretsbannere. Svart eller mørk nylon stoff kan brukes til å absorbere store mengder av lys, eller hvis du bare ønsker å spre små mengder av lys, bruk lys eller hvitt tøy. Noen mennesker selv strekke montert laken over en enkel ramme på denne måten. Hold deg unna fargede tekstiler. Disse vil diffuse lys, men vil i tillegg påvirke fargene i bildene dine. Nettoført materialer også kan brukes til å dempe belysningen i et bilde.

På Site Hensyn

De fleste hjemmelagde scrims krever en assistent til posisjon og holde dem. Spesielt når du arbeider utendørs, dette hastigheter en shoot sammen. Assistenten gjør justeringer i lerretsbannere posisjon som lysforholdene endres i løpet av dagen. Hvis du jobber solo, kan lerret rammer utformes med frittstående føtter. I et kontrollert studio miljø, disse frittstående scrims er ideelt for produksjon konsekvent belysning.

Andre artikkelen

 • hvordan du skriver en artist statement
 • hvordan å male med dramatiske farger
 • skull & rose art informasjon
 • hvordan du får en vurdering på indisk keramikk
 • hvordan tjene penger med ditt foto 8 ulike måter
 • hvordan å trekke den amerikanske ørnen
 • hva er meningen med montasje i kunsten?
 • hvordan du oppretter en vegg grense med fotografier
 • hvordan du kan dekorere en skjerm staffeli for galleriet viser
 • hvordan å tegne anime jenter klær
 •